طی حکمی از سوی سرپرست دانشگاه؛
مسئول همکاری های علمی بین المللی دانشگاه منصوب شد

دکتر مریم بردبار با صدور حکمی،دکتر فائزه ارکان را به عنوان مسئول همکاری های علمی بین المللی دانشگاه منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در بخشی از این حکم آمده است:

احتراماً با عنایت به مراتب تخصص، توانمندی و دغدغه مندی سرکار عالی، به موجب این حکم به مدت 2 سال به عنوان "مسئول همکاری های علمی بین المللی"  دانشگاه منصوب می شوید.

امید است با اتکال به خداوند متعال و همکاری با سایر اعضای هیأت علمی در راستای فعال سازی ظرفیت های بالقوه بین المللی دانشگاه در حوزه های مختلف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی در راستای دیپلماسی علمی کشور، تعامل سازنده با دانشگاه های خارجی، جذب دانشجویان بین الملل و جلب حمایت های بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موفق باشید.

بهروزی، توفیق روز افزون و عاقبت بخیری شما را از درگاه ایزد منان خواستارم.

شایان ذکر است، دکتر فائزه ارکان استادیار گروه آموزشی زبان انگلیسی و مدیر اسبق امور پژوهشی دانشگاه می باشند

برای مشاهده رزومه دکتر فائزه ارکان اینجا را کلیک کنید