با پیگیری معاون آموزشی وزارت علوم صورت گرفت؛
درج عنوان دانشگاه حضرت معصومه(س) در دفترچه انتخاب رشته

با پیگیری معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، برای تمام رشته های ارائه شده دانشگاه در دفترچه انتخاب رشته کنکور کارشناسی1401، عنوان دانشگاه حضرت معصومه (س) به جای دانشکده علوم انسانی و هنر حضرت معصومه (س) درج شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه حضرت معصومه(س)، با مکاتبات صورت گرفته از سوی دانشگاه و پیگیری های ویژه معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، برای تمام رشته های ارائه شده دانشگاه در دفترچه انتخاب رشته کنکور کارشناسی1401، عنوان دانشگاه حضرت معصومه (س) به جای دانشکده علوم انسانی و هنر حضرت معصومه (س) درج شد.

دانشگاه حضرت معصومه (س) از همکاری و عنایات مجموعه معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سازمان سنجش آموزش کشور تشکر و قدردانی می نماید.

داوطلبان می توانند جهت انتخاب این دانشگاه در رشته های مد نظر خود، از کد های ذیل استفاده نمایند:

خبر درحال تکمیل....