با مشارکت خیرین حامی دانشگاه
خوابگاه دانشجویی شماره 2 ساخته می شود

دومین خوابگاه دانشجویی در دانشگاه حضرت معصومه(س) با مشارکت جمعی از خیرین حامی دانشگاه و اعضای اتاق بازرگانی استان قم احداث خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه حضرت معصومه(س) با پیگیری های صورت گرفته مجموعه خوابگاهی شماره 2 در این دانشگاه در 3 بلوک با زیر بنای 3000 متر مربع و مجموعا 9000 متر مربع با ظرفیت 700 دانشجو احداث خواهد شد.
سالن مطالعه، سالن تلویزیون، حمام، سرویس بهداشتی و آشپزخانه در هر طبقه از خوابگاه و محوطه تفریحی و ورزشی، سالن غذا خوری، سالن ورزشی، سایت کامپیوتری و سایر مکان های رفاهی در این خوابگاه پیش بینی شده است.
شایان ذکر است عملیات عمرانی این پروژه با اهدای مبلغ 50 میلیارد ریال توسط یکی از خیرین حامی دانشگاه در روزهای آتی آغاز خواهد شد.
با احداث این مجموعه خوابگاهی مجموعه ظرفیت خوابگاهی دانشگاه به بیش از 1300 نفر خواهد رسید.
(عکس تزیینی است)