با هدف تشریک مساعی امضا شد؛
تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه حضرت معصومه (س) و انجمن علمی ارتباطات و تبلیغ حوزه های علمیه

دانشگاه حضرت معصومه(س) و انجمن علمی ارتباطات و تبلیغ حوزه های علمیه به منظور توسعه زمینه های همکاری تفاهم نامه ای امضا کردند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، مشارکت در شناسایی و اجرای طرح ها و پروژه‌های مطالعاتی، بهره گیری متقابل از توانایی علمی، چاپی و انتشاراتی، همکاری در طراحی و راه اندازی حضوری و مجازی مراکز آموزشی تخصصی مشترک، مشارکت در برگزاری همایش ها، میزگردها و کرسی های علمی و کمک به شناسایی استعدادها و ذخایر حوزوی در رشته‌های تخصصی علوم اسلامی از مهمترین مفاد این تفاهم نامه همکاری بود.
این تفاهم نامه در پنج بند و هفده ماده به امضای دکتر مریم بردبار، سرپرست دانشگاه حضرت معصومه (س) و سید محمد واعظ موسوی رئیس انجمن علمی ارتباطات و تبلیغ حوزهای علمیه رسید.
1401/4/14