از سوی دانشگاه منتشر شد:
پیام دانشگاه حضرت معصومه (س) به مناسبت هفته بسیج

دانشگاه حضرت معصومه (س) به مناسبت هفته بسیج پیامی منتشر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه حضرت معصومه (س) پیام این دانشگاه به مناسبت هفته بسیج به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

وَمَن یَتَوَلَّ اللَّهَ وَرَسولَهُ وَالَّذینَ آمَنوا فَإِنَّ حِزبَ اللَّهِ هُمُ الغالِبونَ﴿سوره مائده.آیه 56﴾

نهاد اجتماعی و متعالی بسیج، محصولِ بینش عمیق، نگاه هوشمندانه و راهبردی رهبر کبیر انقلاب اسلامی در ترسیم نقشه راه ملت ایران و امتداد زایش و رویش تفکر ناب انقلاب اسلامی در جغرافیای سیاسی دنیای اسلام است و این همان معنای جمله امم خمینی (ر) است که فرمودند: بسیج؛ شجره طیبه و درخت تنومند و پرثمری است که شکوفه های آن بوی بهار وصل و طراوت یقین و حدیث عشق می دهد.

بسیج یک منظومه فکری مبتنی بر اعتقاد به مسئولیت انسان و یک حرکت منطقی، عقلانی و آگاهانه همراه با معنویت، اخلاص و ایثار است که عظیم ترین ظرفیت سازی را در راستای وحدتِ مقدسِ چهل و سه ساله ملت ایران و تحقق افق تمدنی انقلاب اسلامی ساخته است.

دانشگاه حضرت معصومه (س)، هفته بسیج را که فرصتی مغتنم برای بازتعریف هویت، اندیشه و روح حاکم بر فلسفه وجودی تشکیل بسیج و بازخوانی مجدد رسالت دانشگاهیان در تحقق مبارزه علمی – گفتمانی وحرکت شتابان در مسیر گام دوم انقلاب اسلامی است را به آحاد جامعه دانشگاهی و به ویژه بسیجیان عزیز تبریک و تهنیت عرض می نماید.