در آستانه روز قدس؛
دانشگاه حضرت معصومه(س) پیامی صادر کرد

دانشگاه حضرت معصومه(س) در آستانه روز قدس بیانیه ای صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه حضرت معصومه(س) متن بیانیه به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم
"وَلَقَدْ كَتَبْنَا فِی الزَّبُورِ مِنْ بَعْدِ الذِّكْرِ أَنَّ الْأَرْضَ یَرِثُهَا عِبَادِیَ الصَّالِحُونَ"
                                                                                                                                سوره انبیاء. آیه 105

قصّه پرغصه فلسطین و اندوهِ مظلومیتِ جانکاه این ملت مقاوم و صبور، درد و رنجی انبوه را بر دلِ انسانهای آزادی خواه و عدالت جو می نشاند، چرا که در هیچ  برهه ای از تاریخ،  هیچ یک از ملتهای جهان با چنین رنج بزرگ و اقدامی طالمانه مواجه نبوده اند که در یک توطئه فرامنطقه ای و غیر انسانی، ملتی با کشتار و غارت،  از خانه خود رانده شده و کشورشان به طور کامل اشغال شده و گروهی دیگر از جای جایِ جهان به خانه و سرزمین آنها گسیل شوند و تجربه تلخِ سهمگینی را در حافظه تارسخ بشیریت ثبت کنند.
انتخاب هوشمندانه و حکیمانه معمار کبیر انقلاب اسلامی  در نامگذاری " روز جهانی قدس" تیری بود بر قلبِ توطئه استکبار جهانی و صهیونیسم در فراموشی مظلومیتِ خاموشِ ملت فلسین  و گاهِ بیداری و مطالبه گری آرمان آزادی خواهی.
اقدامی که منجر به شکل گیری محور مقاومت در مقابل توطئه بزرگ سیطره استکبار و صهیونیست در منطقه غرب آسیا و شکل گیری جفرافیای سیاسی مقاومت شد. " آزادی قدس" نه تنها یک آرمان و هدف متعالی برای جامعه اسلامی، بلکه به یک مؤلفه گفتمان ساز برای آزادی خواهان و حق طلبان جهان تبدیل شده است و اتفاقات منطقه  و جهان در برهم خوردن معادلات بین المللی در عرصه حکمرانی قدرت های جهانی،  حاکی از توانایی روز افزون گفتمان"مقاومت" برای برپانمودن "نظم نوین جهانی" و جهان "چندقطبی" و در نهایت "حکومت مستضعفین" است.
ما؛ جامعه دانشگاهی دانشگاه حضرت معصومه (س) ضمن تجدید عهد  با آرمان های انقلابی و انسان دوستانه  معمار کبیر انقلاب اسلامی و  در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری، امام خامنه ای  و  تداوم راه مقدس سردارِ شهیدِ مقاومت؛ حاج قاسم سلیمانی،  با شرکت در راهپیمایی روز قدس، نفرت خویش را از سلطه گری و زیاده خواهی استکبار جهانی و صهیونیست فریاد خواهیم زد و اعلام می داریم که مبارزه مشروع و اخلاقی با  این رژیم غاصب و کودک کش  ادامه خواهد یافت  تا زمانی که بر مبنای دموکراسی رایج در جهان،  برگزاری همه پرسی از تمامی ساکنان اصلی فلسطین، تعیین کننده نظام سیاسی کشور و سرنوشت بیگانگان سکنی گزیده، باشد.
دانشگاه حضرت معصومه (س)
22 رمضان 1444