به مناسبت دهه کرامت و به میزبانی دانشگاه حضرت معصومه (س) صورت گرفت؛
حضور بانوان کارمند وزارت علوم در حرم حضرت معصومه(س) و مسجد جمکران

به مناسبت دهه کرامت و به میزبانی دانشگاه حضرت معصومه (س) ۹۰ نفر از بانوان کارمند وزارت علوم  ضمن زیارت حرم مطهر کریمه اهل بیت(ع) و مسجد مقدس جمکران، از دانشگاه حضرت معصومه (س) بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه حضرت معصومه (س) دکتر روح الله عباسی، معاون اداری- مالی دانشگاه حضرت معصومه(س) در همین رابطه گفت: برنامه پیش از ظهر این عزیزان اختصاص به زیارت حرم فاطمه معصومه(س) و حضور در برنامه بخش معرفتی و خانوادگی شبستان حضرت زهرا (س) و اقامه نماز جماعت در این بخش داشت و بعد از ظهر نیز بعد از برگزاری نشستی مشترک در دانشگاه حضرت معصومه(س) و آشنایی با فعالیت ها و برنامه های این دانشگاه، این افراد در مسجد مقدس جمکران حضور پیدا کردند.
وی افزود: این برنامه به مناسبت دهه کرامت و در آستانه ولادت ثامن الحجج حضرت علی بن موسی الرضا(ع) و با رویکرد زیارتی و معرفتی صورت گرفت و این خواهران از کارکنان وزارت علوم در بخش های مختلف مدیریتی این وزارتخانه بودند.