با اهتمام اداره فناوری اطلاعات دانشگاه؛
دانشگاه حضرت معصومه (س) به پنجره خدمات هوشمند دانشگاهی متصل شد

دانشگاه حضرت معصومه (س) در زمره دانشگاه های متصل به پنجره خدمات هوشمند دانشگاهی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه حضرت معصومه (س)، مجید عابدی رییس اداره فناوری اطلاعات این دانشگاه، از اتصال دانشگاه به پنجره خدمات هوشمند دانشگاهی خبر داد.
وی اظهار داشت: براساس تکالیف اسناد قوانین بودجه کلیه دستگاههای دولتی بایستی خدمات خود را از طریق پنجره واحد خدمات دولت ارائه نمایند.
رئیس اداره فناوری اطلاعات دانشگاه حضرت معصومه (س) اعلام کرد: سامانه جامع دانشگاه نیز از طریق اتصال به پنجره خدمات هوشمند دانشگاهی به سامانه دولت متصل شده است .
وی افزود: از این پس کلیه اساتید ، دانشجویان ، همکاران میتوانند از طریق لینک پنجره خدمات هوشمند وارد سامانه  جامع دانشگاه شوند یا از طریق درگاه خدمات الکترونیک دولت https://sso.my.gov.ir)  ) وارد پنجره خدمات دانشگاهی شده و از این طریق وارد سامانه دانشگاه شوند.
وی گفت: با استفاده از این امکان فقط با شماره تلفن همراه میتوان از کلیه امکانات الکترونیک دولت در تمام وزارتخانه و موسسات دولتی استفاده کرد.
شایان ذکر است تاکنون کمتر از پنجاه دانشگاه از سراسر کشور به این پنجره متصل شده اند.