در حاشیه بازدید رئیس دانشگاه حضرت معصومه(س) از خوابگاه دانشجویی نرجس تاکید شد:
خوابگاه های دانشگاه حضرت معصومه(س) بهسازی می شود

رئیس دانشگاه حضرت معصومه(س) همراه با برخی از مدیران دانشگاه از خوابگاه های دانشجویی بازدید کرده و در جریان اقدامات صورت گرفته برای ارتقاء وضعیت کیفی خوابگاه ها قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر مریم بردبار در ادامه بازدیدهای خود از بخش های مختلف دانشگاه حضرت معصومه(س)، به بازدید از خوابگاه های دانشجویی پرداخت و در جریان روند اصلاحات در دست اجرا در این خوابگاه ها قرار گرفت.

وی در این بازدید ضمن برشمردن برخی نکات در بهسازی و مرمت خوابگاه های دانشجویی، بر ارتقاء سطح خدمت رسانی به دانشجویان در خوابگاه ها تاکید کرد.

بر اساس این گزارش در راستای بهسازی خوابگاه های دانشجویی دانشگاه حضرت معصومه(س)، اقداماتی نظیر تقویت سیستم های روشنایی و توسعه روشنایی اطراف خوابگاه ها، مرمت و بهسازی ساختمان، نوسازی تجهیزات فرسوده و... در دستور کار قرارگرفته است.