رییس موسسه امام خمینی (ره) و عضو هیات امنای دانشگاه تاکید کرد:
فعالیت دانشگاه حضرت معصومه (س) امری سرنوشت ساز و حیاتی برای نظام است/مسوولین از این دانشگاه حمایت کنند

آیت الله رجبی در دیدار رئیس و معاونان دانشگاه حضرت معصومه(س) از مسوولین خواست تا دانشگاه حضرت معصومه (س) را مورد حمایت قرار دهند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه حضرت معصومه (س)، آیت الله رجبی در دیدار رئیس دانشگاه حضرت معصومه(س) و هیات همراه که در سالن تشریفات این موسسه در قم برگزار شد در سخنانی به تبیین اهمیت و جایگاه تحصیل به ویژه برای بانوان پرداختند و گفتند: دانشگاه حضرت معصومه(س) به عنوان یک دانشگاه ویژه بانوان باید مورد حمایت همه خصوصا مسئولین باشد، چرا که به رغم آنچه که گاهی وانمود می شود این ویژگی نه تنها موجب افت علمی نمی شود بلکه تاثیر زیادی در پیشرفت و ارتقای علمی دانشجویان دارد.

آیت الله رجبی با استقبال از برنامه دانشگاه برای توسعه رشته های آموزشی در حیطه فناوری های نوین و هوش مصنوعی افزودند: آنچه در این مقطع کنونی باید مورد توجه همه قرار گیرد این است که دشمنان اسلام و انقلاب در زمینه های گوناگونی با در اختیار گرفتن فناوری های نوین به نبرد با جبهه حق و انقلاب اسلامی آمده اند و در صدد هستند که به وسیله فضای مجازی سرنوشت جوانان ما را در اختیار خود بگیرند لذا تسلط به فناوری های نوین و IT بسیار مهم است، ما باید حاکمیت بر فضای مجازی را از دست دشمنان خارج کنیم و آن را در دست بگیریم و با توجه به نیروهای توانمندی که داریم می توانیم ولی نیازمند روحیه جهادی و تلاش مضاعف دارد.

رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در قسمت دیگری از بیانات خود به برخی عقب ماندگی های علمی و پژوهشی و لزوم استفاده از زبان هنر در ترویج مبانی فکری اسلام و رفع این کمبودها اشاره کردند و گفتند: لازم است ارزش های اسلامی و الهی را به گونه ای در آموزش ها بگنجانیم که ارزش های اسلامی دانشگاه ها و مراکز علمی نهادینه شود و در این عرصه استفاده از هنر بسیار مهم است چرا که دشمنان ما از زبان و آرایه های هنری برای ضربه زدن به ما استفاده می کنند.

آیت الله رجبی امید به نصرت الهی را رمز موفقیت در همه امور دانستند و تاکید کردند: ما هیچ گاه نباید انگیزه خود را از دست بدهیم و ناامید شویم بلکه باید امید و انگیزه خود با اتکاء به نصرت الهی را با چنگ و دندان حفظ کنیم.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با ذکر این نکته که دانشگاه های کشورهویتشان را از نظام اسلامی گرفته اند و باید در خدمت نظام و رفع نیازهای گوناگون آن باشند خطاب به مسئولین دانشگاه حضرت معصومه(س) گفتند: کار شما مقدس، سرنوشت ساز و حیاتی است چرا که رسالت مهمی به دوش شماست و آن تربیت نیرو برای گام دوم انقلاب است.

عضو هیات امنای دانشگاه حضرت معصومه(س) با بیان اینکه بانوان جامعه ما امروزه توانمند هستند و به خوبی توانایی اداره یک دانشگاه و یا مرکز علمی مهم را دارند ابراز داشتند: امروزه در میان بانوان تحصیل کرده نیروهای توانمند زیادی هستند که در جهت رشد و توسعه دانشگاه حضرت معصومه(س) از بعد علمی، اخلاقی و بصیرتی می توانند نقش آفرینی کنند که باید از ظرفیت آنان به خوبی استفاده شود.

آیت الله رجبی ارتقای معرفتی نیروی انسانی اعم از اساتید، دانشجویان و مدیران دانشگاه حضرت معصومه(س) را مهم دانستند و گفتند: با توجه به استقرار این دانشگاه در قم و کنار حوزه علمیه باید تلاش کنیم که در عرصه های مختلف دانشی ، اخلاقی و بصیرتی الگو شویم و برنامه ریزی عالمانه و حکیمانه در این زمینه برای نیروهای موجود دانشگاه و نیروهایی که در آینده جذب می شوند بسیار مهم است.

 

عضو شورای عالی حوزه های علمیه به برخی نصایح اخلاقی مرحوم آیت الله مصباح یزدی(ره) اشاره کردند و گفتند: آیت الله مصباح(ره) همواره می گفتند که هر وقت برای خدا کار کنیم خداوند متعال فوق تصور ما کمک خواهد کرد، مطمئن ترین، سودمندترین و آسان ترین راه برای رسیدن به اهداف و موفقیت در کارها توسل به اهل بیت عصمت و طهارت(ع) است به این صورت که هر روز یک توجهی به حضرات معصومین(ع) کنیم و به آنان یک سلام با توجه دهیم که این کار بسیار راهگشا خواهد بود.

 دکتر مریم بردبار رئیس دانشگاه حضرت معصومه(س) نیز در ابتدای این دیدار ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های صورت گرفته در این دانشگاه از ورود دانشگاه حضرت معصومه (س) به حوزه فناوری های نوین نظیر هوش مصنوعی و تولید محتواهای دیجیتالی و رسانه ای خبر داد و ابراز امیدواری کرد ارتباط علمی این دانشگاه با سایر دانشگاه های کشور بتواند افق های جدیدی در این موضوعات برای بانوان ترسیم نماید.

وی دانشگاه حضرت معصومه (س) را مکان مناسبی برای برای ادامه تحصیل بانوان در کشور معرفی کرد و گفت: بانوان می توانند با تحصیل در دانشگاهی ویژه آنان در شهر قم به تحصیل علم، دانش و معرفت مشغول شوند.

دکتر بردبار خاطرنشان ساخت: این دانشگاه كه اولین دانشگاه دخترانه پس از پیروزی شكوهمند انقلاب اسلامی است بر مبنای نیازها، ظرفیتها و چشماندازها در استان قم تأسیس گردیده است.