خیز بلند دانشگاه حضرت معصومه(س) در تعاملات علمی بین المللی؛
انعقاد تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه حضرت معصومه (س) و 11 دانشگاه برتر کشور عراق

دانشگاه حضرت معصومه (س) در حاشیه رویداد بزرگ علمی بین المللی هفته علم جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عراق با 11 دانشگاه کشور عراق تفاهم نامه همکاری امضا کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه حضرت معصومه (س) تفاهم نامه های همکاری به امضای روسای دانشگاه حضرت معصومه (س) و دانشگاه های واسط، المستقبل، بصره، کربلا، میسان، الزهرا کربلا، مستنصریه، دیالی، تکریت، العین العراقیه و فراهیدی رسید.
دکتر مریم بردبار رئیس دانشگاه حضرت معصومه (س) در این خصوص گفت: هدف از امضای این تفاهم نامه ها زمینه سازی برای تعامل  در حوزه های علمی مانند تبادل استاد جهت تدریس دروس آموزشی، ایجاد فرصت برای تحصیل دانشجویان علاقه مند به ادامه تحصیل در این دانشگاه ها، اجرای پروژه های پژوهشی مشترک، برگزاری همایش ها، دوره ها و رویدادهای علمی مشترک، استفاده از ظرفیت های متقابل در چاپ و نشر کتاب و مقاله و تشکیل شبکه های علمی و پژوهشی مشترک بوده است.
وی ضمن تقدیر از مرکز همکاری های علمی بین المللی وزارت علوم بابت ایجاد فرصت های این چنینی برای دانشگاه ها اظهار داشت: این دانشگاه برنامه ریزی منسجم و مفصلی برای فعالیت های بیشتر در سطح بین المللی دارد که  به اطلاع وزارت علوم رسیده است.
رئیس دانشگاه حضرت معصومه (س) افزود: این تفاهم نامه ها انشاءالله در سطح اجرایی و فعالیت های علمی و پژوهشی پیگیری و ادامه داده خواهد شد.