با حکم رئیس دانشگاه؛
دکتر امین عارفی به عنوان رئیس دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه منصوب شد

دکتر مریم بردبار با صدور حکمی، دکتر امین عارفی را به عنوان رئیس دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه حضرت معصومه (س) در بخشی از این حکم آمده است:

احتراماً نظر به مراتب تعهد، تخصص، انگیزه و دغدغه مندی حضرت عالی به موجب این حکم به عنوان"مدیر دفتر ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه " منصوب می شوید.
انتظار می رود با همفکری و همکاری سایر مدیران و استفاده بهینه از قابلیت‌ها و توانمندی های جامعه دانشگاهی  در تحقق اهداف دانشگاه بویژه  برنامه ریزی و اقدام جهت گسترش و تسهیل  تعاملات  دانشگاه و اعضای محترم هیات علمی با صنعت و سایر بخش های جامعه و نقش آفرینی آنها در حل مسائل و معضلات جامعه در قالب طرح های پژوهشی و فرصت های مطالعاتی ارتباط با صنعت و جامعه،  در کنار  افزایش توانایی های مهارتی دانشجویان و کارآمدسازی آنها در حوزه  کارآفرینی و نوآوری برای تحقق دانشگاه کارآفرین با رویکرد مسئولیت پذیری اجتماعی، اهتمام ویژه داشته باشید.
امید است با اتکال به خداوند متعال و درسایه توجهات حضرت بقیه الله اعظم و عنایات بانوی کریمه اهل بیت(ع) در پیشبرد اهداف متعالی دانشگاه حضرت معصومه (س) موفق و موید باشید.

سلامتی و عاقبت بخیری شما را از درگاه ایزد منان خواستارم.

مریم بردبار

رئیس دانشگاه حضرت معصومه(س)

رزومه دکتر امین عارفی از اینجا قابل مشاهده است.