با هدف افزایش نشاط دانشگاهی صورت گرفت؛
رایزنی با مجموعه فرهنگی ورزشی تلاش

رئیس دانشگاه حضرت معصومه (س) به منظور ایجاد بسترهای افزایش شور و نشاط دانشگاهی، با مدیر مجموعه فرهنگی ورزشی تلاش، زیرمجموعه وزارت رفاه، کار و تامین اجتماعی رایزنی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه حضرت معصومه (س) در این دیدار دکتر مریم بردبار، رئیس دانشگاه حضرت معصومه (س) با اشاره به اینکه دانشگاه حضرت معصومه (س) ویژه بانوان است اظهار داشت: یکی از برنامه های دانشگاه افزایش شور و نشاط دانشجویان با بهره مندی از فضاهای متناسب با روحیه و شرایط دختران است.
وی افزود: دانشجویان در صورتی می توانند در طی مراحل تحصیلی و افزایش دانش و مهارت موفق باشند که روحیه ای شاداب و امیدوار داشته باشند.
دکتر سالمی مدیر مجموعه تلاش گفت: این مجموعه زیر مجموعه وزارت رفاه، کار و تامین اجتماعی بوده و در حوزه های ورزشی، فرهنگی و رفاهی خدمات قابل ارائه دارد.
وی اظهار داشت: با توجه به شناختی که از دانشگاه حضرت معصومه (س) داریم تعاملات خوبی بین دو مجموعه صورت خواهد گرفت.