با حضور معاون وزیر علوم؛
تفاهم نامه ایجاد مرکز نوآوری مشترک بین دانشگاه حضرت معصومه (س) و پارک علم و فناوری استان قم امضا شد

با حضور معاون فناوری وزیر علوم، دانشگاه حضرت معصومه(س) و پارک علم و فناوری استان قم تفاهم نامه ایجاد مرکز نوآوری مشترک امضا کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه حضرت معصومه (س) کمک به ایده‌یابی و تثبیت ایده‌های نوآورانه در حوزه صنایع خلاق و فرهنگی، کمک به تیم‌سازی و شبکه‌سازی تخصصی، حمایت از تکمیل زنجیره ارزش تبدیل ایده به محصول و توسعه و ترویج فرهنگ خلاقیت، نوآوری و فناوری از اهداف اصلی این تفاهم‌نامه است.
گفتنی است در ابتدای این جلسه دکتر مریم بردبار در گزارشی به معرفی سامانه متمرکز مهارت‌افزایی و کارآفرینی آرمان(آموزش رشته محور، مهارت محور، ایده‌محور و نیاز محور) که در دانشگاه حضرت معصومه(س) راه اندازی شده است پرداخت.