مدیرکل دفتر مشاوره وزارت علوم از دانشگاه بازدید کرد

مدیر کل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از دانشگاه حضرت معصومه (س) بازدید کرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه حضرت معصومه (س)، این دانشگاه میزبان دکتر نعیمی مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بود.
وی در جمع اعضای شورای سلامت دانشگاه حضرت معصومه (س) حضور یافت و پس از تشریح کارنامه سلامت و سیمای زندگی به اعضای شورای سلامت به تبادل نظر با اعضا شورا پرداخت.
دکتر نعیمی همچنین ضمن بازدید از امکانات و ظرفیت های مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه حضرت معصومه (س) با مشاوران و متخصصین و در جلسه ای جداگانه با اعضای کانون دانشجویی همیاران سلامت دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.
در این جلسات بر اهمیت نقش همیاران سلامت در ارجاع دانشجویان نیازمند به مداخلات روانشناختی و بهداشتی به مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی و همچنین معرفی مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی به دانشجویان تاکید شد.
در این جلسه تعدادی از دانشجویان فعال در کانون همیاران سلامت به بخشی از تجارب و دستاوردهای خود در این زمینه پرداختند.