در راستای عملیاتی شدن تفاهم نامه فی مابین؛
رئیس دانشگاه حضرت معصومه (س) با رئیس دانشگاه مستنصریه دیدار کرد

در راستای اجرای تفاهم نامه امضا شده با دانشگاه مستنصریه در حاشیه هفته علم در مشهد مقدس،  دکتر حمید فاضل التمیمی  رییس دانشگاه مستنصریه عراق و دکتر مریم بردبار رییس دانشگاه حضرت معصومه (س)  در دانشگاه مستنصریه با یکدیگر دیدار و گفتگو کردند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه حضرت معصومه (س) در این جلسه رایزن علمی کنسولگری جمهوری اسلامی ایران دکتر نجفی ، مدیر امور بین المللی دانشگاه حضرت معصومه (س) دکتر ارکان و  برخی مدیران  دانشکده ها و مسولین دانشگاه مستنصریه حضور داشتند تا مهم ترین سازوکار های ورود به فاز عملیاتی تفاهم نامه را مورد بررسی قرار دهند.

در این دیدار دکتر التمیمی ضمن خوشامدگویی و استقبال گرم از ریاست دانشگاه و هیئت همراه تأکید کرد: دانشگاه مستنصریه با تمام مراکز و دانشکده هایش بدنبال ارتباط عمیق علمی و فرهنگی با دانشگاه هایی ست که در حاشیه هفته علم در سال گذشته تفاهم نامه امضا کرده اند.
وی خواستار ادامه و استمرار این نوع گفتگو ها و برنامه ها برای تقویت ارتباط بین دو دانشگاه شد .

دکتر مریم بردبار رئیس دانشگاه حضرت معصومه (س) نیز ضمن مطرح نمودن زمینه های همکاری از جمله تألیفات مشترک در مجلات علمی بین المللی و استاد مهمان به تبیین ویژگی های دانشگاه حضرت  معصومه (س) پرداخت و بر لزوم ادامه همکاری بین دو دانشگاه تاکید کرد.

بازدید از بخش های مختلف دانشگاه و تقدیم لوگو و هدایا بخش پایانی دیدار دو دانشگاه در بغداد بود.
لازم به ذکر است که دانشگاه مستنصریه در جایگاه دوم در بین دانشگاه های دولتی عراق قرار دارد.