با ارسال مقالات علمی؛
اعضای هیئت علمی دانشگاه حضرت معصومه (س) در همایش حضرت زهرا (س) شرکت کردند

تنی چند از اعضای هیات علمی دانشگاه حضرت معصومه (س) با ارسال مقالات علمی در همایش بین المللی حضرت زهرا(س) در دانشگاه واسط عراق شرکت کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه حضرت معصومه (س) این همایش از طرف دانشگاه واسط و با همکاری عتبه عباسیه و با حمایت معنوی دانشگاه حضرت معصومه (س) در روز میلاد حضرت زهرا سلام الله علیها در مرکز طیبه لفکر و الثقافی نجف اشرف با حضور رییس دانشگاه واسط و مسئولین عتبه عباسیه و مهمانان خارجی و داخلی کشور عراق برگزار شد.
شایان ذکر است مسئولین و اعضای هیات علمی دانشگاه حضرت معصومه (س) از جمله دکتر مریم بردبار، دکتر فائزه ارکان، دکتر سیده فاطمه فقیهی،خانم دکتر مونا جامی پور، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حمیدرضا سروریان، حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد صادقی، دکتر محسن رفعت و دکتر اباذر افشار ضمن ارسال مقالات علمی به ارایه مقالات خود در این همایش پرداختند.
شایان ذکر است در این همایش سه پنل جداگانه تشکیل شده بود که اساتید  مقالات خود را ارایه و به سوالات حاضرین در پنل پاسخ  دادند.