با حضور دانشجویان دانشگاه حضرت معصومه (س) برگزار شد
بوتکمپ رویداد استارت آپ دانشجویی شتاب

فاطمه سادات میرکوثری، کارشناس کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه حضرت معصومه(س) در گفت‌وگو با روابط عمومی دانشگاه حضرت معصومه(س) عنوان کرد: بوتکمپ رویداد استارت‌آپ دانشجویی شتاب با حضور دانشجویان دانشگاه حضرت معصومه(س) برگزار شد.

کارشناس مرکز کارآفرینی دانشگاه حضرت معصومه(س) در مصاحبه با روابط عمومی این دانشگاه گفت: در این رویداد ۱۳۸ ایده‌‌ دریافت شد، که از این تعداد ۱۳ ایده‌ به مرحله نهایی راه یافتند، بوت‌کمپ تخصصی این رویداد از ۵ تا ۷ اردیبهشت برگزار می‌شود.  کارشناس کار آفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه حضرت معصومه(س) بیان کرد: از ابتدای سال جاری صاحبان ایده های نهایی پس از تیم سازی، با کمک منتورهایی که از سوی پارک به ایشان اضافه شدند کار خود را آغاز کردند تا بتوانند در روز اختتامیه در دو قسمت ارتقای نسبی داشته باشند.  میرکوثری تصریح کرد: تیم هایی که نیروی فنی برای طراحی سایت نداشتند نیز با کمک پارک یک نیروی فنی به آنها اضافه شده تا با هزینه پارک بتوانند مشکل کمبود نیروی فنی را حل کنند.  وی گفت: در بوت کمپ سه روزه با حضور تمامی تیم های مرحله نهایی برگزار خواهد شد تا ضمن ایجاد محیط رقابتی، تیم ها سه روز در کنار منتورها به تثبیت ایده بپردازند.  کارشناس کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه حضرت معصومه(س) افزود: در طی این سه روز نیز دو کارگاه(ارائه آسانسوری- تدوین بوم ناب lean) برگزار می‌شود تا تیم ها برای روز اختتامیه آمادگی کامل در ارائه داشته باشند.  وی تاکید کرد: به نظر می‌رسد، تشویق سایر دانشجویان به منظور حضور در اختتامیه رویداد فرصت مناسبی جهت آشنایی با فرآیند ارائه، داوری و شبکه‌سازی است.  میرکوثری گفت: مراسم اختتامیه این رویداد استارتاپی ۹ اردیبهشت با تقدیر از برگزیدگان در پارک علم و فناوری استان قم انجام می‌شود‌.  وی اضافه کرد: ۵۰ میلیون ریال جایزه نقدی، ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات برای هر تیم، عضویت در مرکز نوآوری پارک علم و فناوری استان قم و مشاوره منتورینگ، فضای استقرار، شبکه‌سازی و در نهایت کارگاه‌های آموزشی رایگان از جمله مواردی است که به عنوان جوایز و حمایت‌ها در این رویداد در نظر گرفته شده است.