اطلاعیه در خصوص ثبت نام مسکن دانشگاهیان

اطلاعیه در پی تماس های مکرر اعضای هیات علمی و یاوران علمی پیرو ابهامات بوجود آمده در خصوص مکاتبه اخیر دانشگاه قم مبنی بر ثبت نام اولیه متقاضیان مسکن دانشگاهیان و نخبگان استان قم، به استحضار می رساند طرح تفکیک اراضی اختصاص یافته از سوی دانشگاه حضرت معصومه (س)‌ به مسکن دانشگاهیان موضوع توافق نامه سه جانبه وزارت علوم، اداره راه و شهرسازی قم و دانشگاه حضرت معصومه(س)، در حال اجرا بوده و تاکنون تعداد دقیق واحدهای مسکونی قابل پوشش در آن به صورت دقیق تعیین نشده است.  بدیهی است پس از تعیین تعداد واحد های قابل پوشش، طبق صورتجلسه شماره ۲ فی ما بین سازمان ملی زمین و مسکن، وزارت علوم و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مورخ ۱۴۰۳/۲/۴، ثبت نام از متقاضیان با ابلاغ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام خواهد شد. لذا فراخوان ثبت نام اولیه صدر الاشاره به طرح مزبور ارتباطی ندارد.