طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه
مهندس حسن عزیزی به عنوان مدیر گروه فرش و هنر های اسلامی منصوب شد

دکتر مریم بردبار، مهندس حسن عزیزی را به عنوان مدیر گروه فرش و هنرهای اسلامی دانشگاه حضرت معصومه (س) منصوب کرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه حضرت معصومه (س) در حکم انتصاب مهندس حسن عزیزی آمده است:

نظر به تعهد، تخصص و شایستگی حضرتعالی، به مدت دو سال به عنوان"مسئول گروه فرش و هنرهای اسلامی"دانشگاه منصوب می شوید.
انتظار می رود ضمن بهره گیری از همکاری و همفکری اعضای محترم آن گروه، تمام تلاش خود را در جهت پیشبرد برنامه های آموزشی، علمی و فرهنگی با رویکرد نوآورانه و کارآفرینانه، ارتقاء سریع و اصولی زیرساخت های آموزشی و کارگاهی و همچنین توسعه رشته های مرتبط با  هنرهای اسلامی مبتنی بر مقتضیات و نیازهای استان و تبدیل دانشگاه به قطب علمی در حوزه فرش و هنرهای اسلامی، به کار بندید.
موفقیت جنابعالی در این مسئولیت به همراه سلامتی و عاقبت بخیری را از درگاه ایزد منان خواستارم.