با حکمی از سوی رئیس دانشگاه؛
دکتر وحید نکونام به عنوان سرپرست معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه منصوب شد

دکتر مریم بردبار با صدور حکمی دکتر وحید نکونام را به عنوان سرپرست معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در این حکم انتصاب آمده است:

احتراماً نظر به مراتب تدیّن، تعهد و شایستگی های حضرت عالی طبق ماده ­ (۵) آیین نامه­ جامع مدیریت دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری، به موجب این حکم به عنوان "سرپرست معاونت دانشجویی و فرهنگی" دانشگاه منصوب می شوید.
انتظار می رود به منظور ارتقاء شاخص های فرهنگی و رفاهی دانشجویان از لحاظ کمی و کیفی، مناسب سازی فرایند های اجرایی برای ارئه خدمات مطلوب به دانشجویان، برنامه ریزی و اقدامات مناسب به منظور افزایش سلامت و نشاط دانشجویان بر مبنای راهبردهای مندرج در سند اسلامی شدن دانشگاه ها، بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و سند راهبردی دانشگاه، برنامه عملیاتی مطلوب را تدوین نموده و بر آن اساس اقدامات موثری در حوزه فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی انجام دهید.
توفیق الهی در این مسئولیت بسیار مهم و سلامتی و عاقبت بخیری شما را از درگاه خداوند سبحان خواستارم.

شایان  ذکر است دکتر مریم بردبار طی نامه ای جداگانه از تلاش های دکتر حمیدرضا سروریان در 2 سال تصدی این مسوولیت تشکر و قدردانی کرد.

دکتر وحید نکونام عضو هیات علمی گروه حقوق دانشگاه حضرت معصومه (س) و مدیر سابق دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه می باشد.

رزومه دکتر وحید نکونام