به منظور آغاز همکاری های علمی بین المللی صورت گرفت:
بازدید رئیس مجمع الامام الحسین العلمی لتحقیق تراث اهل البیت از کتابخانه دانشگاه

دکتر مشتاق صالح المظفر ، رئیس مجمع الامام الحسین العلمی لتحقیق تراث اهل البیت از کتابخانه دانشگاه بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاها حضرت معصومه (س) به نقل از  واحد مرکز اطلاع رسانی و کتابخانه دانشگاه، دکتر مشتاق صالح المظفر رئیس مجمع الامام الحسین العلمی لتحقیق تراث اهل البیت عتبه حسینیه ضمن بازدید از امکانات و ظرفیت‌های کتابخانه و انتشارات دانشگاه حضرت معصومه (س)، با  دکتر فائزه ارکان معاون بین الملل دانشگاه، دکتر محمد صادقی دبیر امور شناسایی و جذب دانشجویان بین الملل و مدیر گروه فقه و حقوق و دکتر اباذر افشار رئیس مرکز اطلاع رسانی و کتابخانه دانشگاه گفتگو کرد.

دکتر مشتاق صالح المظفر در این نشست ضمن تاکید بر همکاری و توسعه روابط علمی، نشست‌های علمی و همایش‌ها و رویدادهایی که در مجمع الامام الحسین العلمی برگزار می شود، از اساتید و محققان دانشگاه حضرت معصومه (س) جهت تعامل و فعالیت‌های علمی دو جانبه دعوت به عمل آورد.

در این جلسه مسئولین دانشگاه بر ایجاد تعامل سازنده جهت ارتقای همکاری‌های بین المللی در زمینه‌ی طرح‌های تحقیقاتی و همایش‌های بین المللی، انتشارات مشترک و تحقیق و تصحیح نسخ خطی در قالب انعقاد تفاهم نامه همکاری تاکید نمودند.

در انتهای این نشست، تعداد 39 جلد کتاب از سوی مجمع به کتابخانه دانشگاه حضرت معصومه (س) اهدا گردید.