رییس دانشگاه حضرت معصومه(س) گفت: ما در مکانی مشغول کار هستیم که در آن تربیت و پرورش انسانها اتفاق میافتد، کارمندان یک دانشگاه با روح انسانها سرو کار دارند بنابراین باید نگاهی فراتر از کسب مال به این شغل اتفاق بیفتد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه حضرت معصومه(س) دکتر مریم بردبار در جلسه گرامیداشت روز کارمند که در دانشگاه حضرت معصومه(س) با حضور هیات رئیسه و کارمندان این دانشگاه برگزار شد، گفت: باتوجه به اینکه گرامیداشت روز کارمند با ایام اربعین سیدالشهداء همزمان بود، مراسم گرامیداشت این روز برای کارمندان دانشگاه با تاخیر برگزار شد. روز کارمند بهانه ای است که تا از تلاشهای مستمر کارکنان دانشگاه که در ارتقا و پیشرفت اهداف متعالی دانشگاه میکوشند، قدردانی شود.
وی اضافه کرد: ما در مکانی مشغول کار هستیم که در آن تربیت و پرورش انسانها اتفاق میافتد، ما با روح انسانها سرو کار داریم بنابراین باید نگاهی فراتر از کسب مال به این شغل داشته باشیم، هرچند که کسب رزق حلال در جای خود پسندیده است، پیامبر اکرم(ص) فرموده است: «برترین مردم کسی است که نفعش به دیگران برسد.»، بنابراین باید تلاش ما در خدمت به مراجعان، صادقانه باشد.
رییس دانشگاه حضرت معصومه(س) بیان کرد: خدمت صادقانه به این معناست که در کوتاهترین زمان ممکن و آسانترین روش نسبت به مراجعان پاسخگو باشیم، علاوه بر این خدمت باشد با کیفیت و دقیق انجام شده و نسبت به مراجعه کننده با احترام برخورد شود، هرچند او به کارمند با احترام برخورد نکند؛ این سه ویژگی در همه احوال و با همهی افراد باید به یک شکل و در یک سطح انجام شود، همچنین تا میتوانیم باید درخواست و مشکل مراجعه کننده را حل کنیم.
دکتر بردبار تصریح کرد: این عبارت را باید هر روز به خود یادآوری کنیم که ما کارمند دولت جمهوری اسلامی ایران و نماینده شهروندان قم هستیم، همچنین دانشگاه ما با نام دانشگاه حضرت معصومه(س) پیوند خورده است، بنابراین نوع رفتار و عملکرد ما به نام جمهوری اسلامی، قم و حضرت معصومه(س) تمام میشود.
وی خطاب به کارمندان دانشگاه، خاطرنشان کرد: اختلاف سلیقه در میان افراد کاملا طبیعی است اما این امر نباید در روابط کاری و نوع خدمترسانی اختلال ایجاد کند، توجه به یک شاخص معین و برنامه عملیاتی سالانه نیز از مسائل مهمی است که باید توسط کارمندان پیگیری شود.
وصول بخشی مهمی از مطالبات کارمندان شرکتی دانشگاه حضرت معصومه(س)
دکتر بردبار تصریح کرد: اگر قانون به ما اجازه دهد و منابع مالی کافی وجود داشته باشد، قطعا هیات رئیسه دانشگاه نسبت به کارمندان از همه دلسوزتر و دغدغه مندتر عمل میکند، در اردیبهشت ماه سال 1401، منابع مالی ما تنها برای نیروهای قراردادی و رسمی تخصیص یافته بود حتی منابعی برای نیروهای شرکتی وجود نداشت، اما هم اکنون با تلاشهایی که انجام شده تمام این مطالبات وصول شده و در سال گذشته رشد بودجه خوبی داشتیم. بازهم این تلاشها ادامه دارد چراکه منابع مالی ما محدود و مطالبات زیاد است.
کارمندان در محیط دانشگاه تهدیدها را به فرصت تبدیل کنند
در ادامه این جلسه حجت الاسلام و المسلمین آخوندزاده، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه حضرت معصومه(س) نیز ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن ایام ربیع الاول و میلاد پیامبر اکرم(ص) عنوان کرد: طبق نقل شیعه، روز ولادت پیامبر اکرم(ص) هفدهم ربیع الاول است اما طبق نظر اهل تسنن ولادت حضرت محمد(ص) دوازدهم همین ماه است، ماحصل این اتفاق هفته وحدت نامگذاری شده است، امروزه روانشناسان معتقد هستند اگر به دنیا با نگاه مثبت بنگرید، دنیا سخت نمیگذرد، از این اختلاف میان نظر اهل سنت و شیعیان در رابطه با تاریخ ولادت پیامبر اکرم(ص) در راستای تفرقه و اختلاف میتوانست استفاده شود، اما امام خمینی(ره) از این تهدید به عنوان یک فرصت استفاده کرد و آن را هفته وحدت نامید.
وی افزود: در فضای کاری نیز میتوان همین نگاه مثبت و سازنده داشت و از تهدیدهای موجود، فرصت ساخته شود، به هرحال دنیا برای مردم موجودات ماندنی نیست، امام علی علیهالسلام میفرماید « دنیا در حال انتقال است» لذا اگر به داشته ها نگاه خوشبینانه داشتهباشیم از زندگی خود لذت خواهیم برد، عبارت انتقال به این معناست که مقامها و مال های دنیوی از یکی به دیگری منتقل میشود و به تعبیر امام علی علیهالسلام برفرض که دنیا ماندنی باشد اما تو ماندنی نیستی و روزی از دنیا خواهی رفت.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه حضرت معصومه(س) گفت: اگر همین حدیثی که نقل شد را انسان سرلوحه کار خود قرار دهد، بسیاری از مشکلاتی که گریبانگیر زندگی ها شده است، حل میشود چه بسا بسیاری از نعمتهای الهی در ظاهر ساده باشند اما زمانی که آن نعمتها گرفته شود، انسان قدر آن را خواهد دانست.
سعی کرده ایم با حداقل نیرو بهترین کیفیت را در دانشگاه ارائه دهیم
همچنین در این جلسه، دکتر عباسی، معاون ادارای و مالی دانشگاه حضرت معصومه(س) عنوان کرد: ما در دانشگاه حضرت معصومه(س) با حداقل نیرو دانشگاه را اداره میکنیم، بسیاری از کارمندان این دانشگاه همزمان سه کار را انجام می دهند اما با این شرایط بهترین کیفیت را در ارائه خدمت داشته ایم.
وی در خصوص تسهیلات سفر مشهد مقدس برای اعضای هیات علمی و کارمندان دانشگاه حضرت معصومه(س) اضافه کرد: در سال جاری مقرر شد در رابطه با سفر مشهد مقدس برای اعضای هیات علمی و کارمندان، مبلغی برای کمک هزینه این سفر در نظر گرفته شود.
بازخورد مثبت دانشجویان دانشگاه حضرت معصومه(س) از پاسخگویی و عملکرد کارکنان دانشگاه
در پایان این جلسه دکتر فقیهی، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه حضرت معصومه(س) نیز عنوان کرد: دانشگاه حضرت معصومه(س) یک دانشگاه نوپا و کوچک است و بسیاری از دانشگاه ها از نظر سابقه و امکانات از ما جلوتر هستند اما در دانشگاه حضرت معصومه(س) می توان با نوع برخورد و رفتاری که کادر دانشگاه داشته باشد در ترغیب افراد و افزایش کیفیت دانشگاه موثر بود، چه بسا بسیاری از دانشجویان از نوع رفتار مثبت و رسیدگی کارمندان بازخورد خوبی داشته و احساس رضایت داشته اند، قطعا این نوع رفتارهای مثبت و سازنده نزد خداوند اجر و پاداش خواهد داشت.