در راستای تعاملات بین المللی برگزار شد:
دیدار نمایندگان جامعه المصطفی در کشورهای حوزه ی خلیج فارس، آمریکای جنوبی و آفریقای جنوبی  با رئیس دانشگاه


با هدف بررسی راهکارهای مؤثر برای افزایش تعاملات بین‌المللی دانشجویان و توسعه همکاری‌های آموزشی بین دانشگاه حضرت معصومه (س) و جامعه المصطفی، نمایندگان المصطفی در کشورهای حوزه ی خلیج فارس، آمریکای جنوبی و آفریقای جنوبی با رییس دانشگاه حضرت معصومه (س) دیدار کردند.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی دانشگاه حضرت معصومه (س)، دکتر مریم بردبار، رئیس دانشگاه، از تنوع ملیتی در پذیرش دانشجوی بین المللی استقبال کرد و افزود: در این راستا با یازده دانشگاه از کشور عراق تفاهم نامه هایی امضاشده و در زمینه ی رتبه بندی بین الملل نیز با توجه به مدت اندکی که واحد بین الملل دانشگاه تشکیل شده، به رنکینگ RUR ورود پیدا کرده است. رئیس دانشگاه همچنین به همایش های بین المللی در دانشگاه و رویدادی های بین المللی که با حمایت معنوی دانشگاه حضرت معصومه(س) برگزار شده اشاره کرد و تلاش های دانشگاه برای جذب دانشجویان از کشورهای مختلف را تشریح کرد.  
دکتر بردبار در ادامه به معرفی سامانه ی آرمان دانشگاه حضرت معصومه(س) پرداخت و گفت: این سامانه به دانشجویان کمک می‌کند کلیه مهارت هایی که لازم دارند را در طول 4 سال تحصیلی، یاد بگیرند، همچنین اطلاعاتی در خصوص کارآفرینی، در قالب فیلم های آموزشی دریافت کنند. این اقدام گامی مهم برای آماده سازی دانشجویان برای بازار کار است.
حجت الاسلام والمسلمین محمد رضا آخوند زاده، رئیس دفتر نهاد نماندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با تاکید بر ظرفیتهای فرهنگی و علمی دانشگاه حضرت معصومه (س) گفت: فضایی مناسب جهت رشد و  توسعه ی علمی دانشجویان بین المللی ایجاد شده است.
وی در ادامه خواستار همکاری و تعاملات بیشتر میان دانشگاه حضرت معصومه(س) و جامعه المصطفی شد.
خانم دکتر امیری نماینده جامعه المصطفی در دانشگاه حضرت معصومه(س)، در این نشست به ویژگی های بی‌نظیر این دانشگاه برای دانشجویان بین الملل اشاره کرد و تصریح کرد و ضمن تاکید بر لزوم تقویت تعامل و همکاری آموزشی و پژوهشی با طلاب جامعه المصطفی  بیان کرد: همکاری میان این دو نهاد آموزشی می‌تواند به بهبود و تکمیل ظرفیت‌های آموزشی و پژوهشی طرفین کمک شایانی کند.  
حجةالاسلام والمسلمین بسطام خانی مدیر ترددی منطقه ای المصطفی در کشورهای حوزه خلیج فارس نیز به وجود رشته‌های هنری و فرصت‌های کارآموزی در دانشگاه حضرت معصومه (س) اشاره کرد و گفت: این ویژگی‌ها می‌تواند به عنوان انگیزه‌ای برای تحصیل در این دانشگاه باشد.
وی همچنین با توجه به حساسیت‌های خانواده‌ها در کشورهای حوزه خلیج فارس درباره‌ تحصیل دختران خاطر نشان کرد، اختصاص دانشگاه حضرت معصومه(س) به بانوان مزیت بزرگی است.
 وی همچنین پیشنهاد داد برخی دروس به صورت غیر حضوری ارائه شوند و در ادامه از همکاری دانشگاه حضرت معصومه(س) با قسمت مجازی دانشگاه المصطفی در  دروس مشترک استقبال کرد.
حجةالاسلام والمسلمین حسینی نژاد مدیر منطقه ای المصطفی در آمریکای لاتین نیز با اشاره به لزوم افزایش آگاهی بانوان از فضای دیگر کشورها پیشنهاد کرد که هیئتی از بانوان دانشگاه برای بازدید به این مناطق اعزام شوند  که علاوه بر تقویت و شکل گیری تعاملات، در سطح بین الملل چهره ی درستی از جمهوری اسلامی به نمایش گذاشته شود.  
حجت الاسلام والمسلمین حسینی نژاد افزود: از آنجا که در این مناطق بیشتر به زبان اسپانیای صحبت میکنند، ساخت و توزیع بسته های فرهنگی به زبان اسپانیایی در این کشور ها می تواند خیلی موثر باشد.
وی در ادامه  با توجه به جمعیت بالای یک میلیاردی که به زبان اسپانیایی صحبت میکنند، خواستارآموزش زبان اسپانیایی به دانشجویان شد.
حجت الاسلام شاهچراغ مدیر منطقه ای جامعه المصطفی در آفریقای جنوبی نیز با اشاره به هزینه های بالای تحصیل دانشجویان این منطقه در ایران، از بورسیه شدن دانشجویان بین الملل در این دانشگاه استقبال کرد و  جهت معرفی دانشگاه به افرادی که علاقمند به تحصیل در ایران هستند اعلام آمادگی کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که رشته ای به زبان انگلیسی در دانشگاه راه اندازی شود تا طول زمان تحصیل برای دانشجویان خارجی کاهش یابد.

در پایان نشست، نمایندگان از بخش های مختلف دانشگاه بازدید  کردند.