در راستای همکاری راهبردی دانشگاه حضرت معصومه(س) و کمیته امداد قم صورت می پذیرد:
توسعه اشتغال، آموزش و مهارت‌آموزی دانشجویان و مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره)

در راستای گسترش همکاری‌های مشترک و تقویت حمایت‌های علمی و اجتماعی و به‌منظور بررسی راه‌های توسعه همکاری‌ها در حوزه‌های آموزشی، مهارتی و توانمندسازی جامعه هدف کمیته امداد، مسئولان کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قم با مسوولین دانشگاه حضرت معصومه(س) دیدار کردند.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی دانشگاه حضرت معصومه(س)، دکتر مریم بردبار، رئیس دانشگاه حضرت معصومه(س)، در ابتدای این دیدار ضمن خوش‌آمدگویی به میهمانان، به معرفی دانشگاه و برنامه‌های آینده آن پرداخت. 
وی از توسعه رشته‌های تحصیلی در سال تحصیلی آینده خبر داد و گفت: «در سال‌های اخیر دانشگاه حضرت معصومه(س) توانسته است در عرصه‌های علمی و فرهنگی دستاوردهای قابل توجهی داشته باشد و در سال گذشته نیز به‌عنوان یک نهاد علمی موفق به دریافت نشان سرو شد.»
 دکتر بردبار در ادامه به دستاوردهای علمی دانشگاه اشاره کرد و افزود: «با بیش از ۳۵ هزار جلد کتاب در کتابخانه و شش مجله علمی فعال، دانشگاه ما به‌عنوان یک مرکز علمی معتبر، گام‌های بزرگی در راستای ارتقاء سطح علمی و پژوهشی برداشته است. همچنین در انتشارات دانشگاه، ۶۲ کتاب به چاپ رسیده است.»
 رئیس دانشگاه حضرت معصومه(س) همچنین به معرفی مرکز مشاوره سبک زندگی و مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه پرداخت و گفت: «طرح «آرمان»، که آموزش‌های مهارتی را از طریق فیلم‌های آموزشی ارائه می‌دهد، به دانشجویان این امکان را می‌دهد که مهارت‌های شغلی مورد نیاز خود را در هر رشته‌ای یاد بگیرند. در پایان هر دوره، گواهی‌نامه‌های معتبر در سطوح مختلف به دانشجویان اعطا می‌شود.»
 حجت الاسلام والمسلمین مهری مدیر کمیته امداد استان قم نیز در این دیدار ضمن قدردانی از خدمات دانشگاه حضرت معصومه (س)، به معرفی اهداف و برنامه‌های کمیته امداد پرداخت و گفت: «ماموریت کمیته امداد در سه حوزه اصلی مسکن، اشتغال و امور فرهنگی و آموزشی متمرکز است. هم‌اکنون ۱۶ هزار زن سرپرست خانوار تحت حمایت کمیته امداد در استان قم قرار دارند که برای توانمندسازی آنان، نیاز به همکاری بیشتر با نهادهای مختلف داریم.»
 وی همچنین به معرفی سامانه «حیات» که به‌منظور تسهیل اشتغال و خودکفایی مددجویان طراحی شده، پرداخت و افزود: «کمیته امداد استان قم در زمینه تولید فرش دست‌باف نیز ظرفیت‌های بالقوه‌ای دارد که می‌تواند در همکاری با دانشگاه حضرت معصومه(سلام‌الله‌علیها) به‌طور مؤثری گسترش یابد.»
 تلخابی، از مسئولان کمیته امداد، نیز از امکانات دانشگاه در زمینه مهارت‌آموزی استقبال کرد و اظهار امیدواری کرد که با همکاری‌های بیشتر، شاهد ایجاد فرصت‌های شغلی و توانمندسازی بیشتر برای دانشجویان و مددجویان باشیم. 
در پایان این دیدار، دکتر بردبار و مدیر کمیته امداد استان قم بر امضای تفاهم‌نامه‌ای در زمینه همکاری‌های مشترک در حوزه‌های اشتغال، کارآفرینی، تولید فرش دست‌باف، مشاوره و آموزش مهارتی تأکید کردند. همچنین، دو طرف بر اهمیت همکاری در ارائه مشاوره‌های روانشناسی، سبک زندگی و راهکارهای حمایتی برای دانشجویان و مددجویان تأکید نمودند. بر این اساس، تصمیم بر این شد که ظرفیت‌های دانشگاه در ارائه مشاوره‌های تخصصی و خدمات حمایتی به مددجویان کمیته امداد به‌طور مؤثرتر بهره‌برداری شود. 
این همکاری‌ها نه تنها به ارتقاء کیفیت زندگی افراد تحت حمایت، بلکه به توانمندسازی اجتماعی آنان و ایجاد فرصت‌های جدید برای رشد و پیشرفت آنان کمک خواهد کرد.
 این دیدار، نقطه عطفی در ایجاد همکاری‌های بیشتر میان دانشگاه حضرت معصومه(سلام‌الله‌علیها) و کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قم به‌شمار می‌رود که می‌تواند زمینه‌ساز توسعه فرصت‌های شغلی و ارتقاء مهارت‌های دانشجویان و مددجویان باشد.