دکتر عبدی پور فرد در جمع کارکنان دانشگاه حضرت معصومه (س):
با تمام توان در جهت پیشبرد اهداف نظام آموزش عالی کشور قدم بر خواهیم داشت

صبح روز شنبه، بیستمین روز از ماه مرداد، کارکنان دانشگاه حضرت معصومه (س) در نشستی صمیمی با سرپرست جدید این دانشگاه دیدار کردند.

دکتر ابراهیم عبدی پور فرد، سرپرست دانشگاه حضرت معصومه (س) در این نشست ضمن قدردانی از تلاش های رئیس سابق دانشگاه اظهار داشت: به خواست خداوند منطبق بر سیاست های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای پیشبرد اهداف نظام آموزش عالی کشور قدم بر خواهیم داشت.
 وی  کارکنان مجموعه را به نظم و انضباط و تعهد کاری و تلاش بیش از پیش دعوت نمود و گفت: مدیریت مجموعه تمام تلاش خود را در ایجاد امنیت شغلی کارکنان به کار خواهد بست تا فضایی دور از حواشی زائد برای انجام وظیفه شکل دهد و در این میان همکاران عزیز با پرهیز جدی از روابط اداری غیر رسمی بی فایده باید ما را در ایجاد فضای کاری صمیمی یاری نمایند.
دکتر عبدی پور فرد در پایان سخنان خود ابراز امیدواری کرد که دانش آموختگان دانشگاه حضرت معصومه (س) در عرصه‌های مختلف برای میهن اسلامیمان مفید واقع شده و آینده سازان شایسته این مرز و بوم باشند.