به مناسبت هفته گرامی داشت دفاع مقدس
مسؤولان دانشگاه حضرت معصومه (س) با دو تن از جانبازان کشور دیدار و از آنان تجلیل کردند

دکتر ابراهیم عبدی پور، سرپرست دانشگاه حضرت معصومه (س) در دیدار با خانواده آقای عسگری از جانبازان دوران دفاع مقدس ضمن اشاره به تقارن هفته دفاع مقدس با ایام محرم، انقلاب اسلامی را امتدادمسیر کربلا دانست و گفت: انشاء ا... ادامه این مسیر بدست جوانان انقلابی و تحت زعامت ولی امر مسلمین به ظهور حضرت صاحب الزمان (عج) خواهد انجامید.

وی نقش جانبازان در دوران دفاع مقدس و پس از آن را بسیار مهم و حیاتی توصیف کرد و اظهار داشت: پس از گذشت چندین سال هنوز هم جنگ برای جانبازان تمام نشده و هر روزشان تداعی کننده لحظه جراحت برداشتن است؛ در این میان همسر جانبازان با صبوری و همراهی خود قطعا نزد خداوند اجری عظیم خواهند داشت.

دکتر عبدی پور در دیدار با حاج عباس تجویدی، فرمانده گردان حضرت رسول(ص) لشکر 17 علی بن ابی طالب(ع) در دوران دفاع مقدس گفت: جوانان نسل های پس از دفاع مقدس تشنه شنیدن وقایع و کرامات آن دوران هستند و همانطور که رهبر فرزانه انقلاب اشاره فرمودند این تبیین مقدس باید از زبان بازماندگان آن جنگ نابرابر برای آن ها بازگو شود تا بدانند که انقلاب اسلامی چه بحران دشواری را سپری کرده است.