طی حکمی از سوی سرپرست دانشگاه؛
آقای حسن عزیزی به عنوان سرپرست معاونت اداری و مالی دانشگاه منصوب شد

در بخشی از این حکم خطاب به آقای حسن عزیزی اینگونه آمده است: نظر به تجارب و تخصص جنابعالی به موجب این حکم به عنوان سرپرست معاونت اداری و مالی دانشگاه حضرت معصومه (س) منصوب می شوید.

امید است با درایت و تدبیر خود در چهارچوب شرح وظایف معاونت اداری و مالی مذکور در آیین نامه جامع مدیریت دانشگاه ها و با رعایت دقیق قوانین و مقررات و اهتمام در صرفه جویی و استفاده بهینه از امکانات و منابع انسانی و مالی دانشگاه در انجام وظایف خود کوشا و موفق باشید.

آقای حسن عزیزی سوابق اجرایی همچون معاونت پژوهشی دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان، مدیریت گروه آموزشی رشته فرش دانشگاه کاشان و تالیف ده ها مقاله و کتاب را در کارنامه خود دارد.

دکتر ابراهیم عبدی پور همچنین طی نامه ای از زحمات دکتر رضا علی زاده معاون اداری و مالی سابق دانشگاه تشکر و قدردانی نمود.