تشكيل شوراي احياي فريضتين در دانشگاه

طی هفته جاری در حكمی از سوی علی سلیم زاده دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منكر استان قم اعضای شورای امر به معروف و نهی از منكر دانشگاه حضرت معصومه(س) منصوب شدند.

بر طبق احكام صادره، حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا آخوندزاده به عنوان رییس شورا، دكتر رسول عباسی به عنوان دبیر شورا و آقایان دكتر محمدرضا فلاح (مسؤول كانون بسیج اساتید) محمدامین بنایی(مدیر روابط عمومی و امور بین الملل) دكتر اسماعیل سلیمانی (مشاور رییس در حراست) دكتر سیدحسام الدین لسانی(مدیر آموزش و تحصیلات تكمیلی) محمد مهدی بختیاری(مدیر امور مالی) و سارا نامی عنا(مسؤول بسیج دانشجویی) به عنوان اعضای شورای امر به معروف و نهی از منكر دانشگاه حضرت معصومه(س) منصوب شدند.

لازم به ذكر است: این اعضا چندی پیش از سوی دكتر علی رضا باقری ثالث رییس دانشگاه حضرت معصومه(س) پیشنهاد شده بودند.