انتصاب رييس گروه كارآفريني و ارتباط با صنعت دانشگاه

طی هفته جاری و با حكمی از سوی دكتر علی رضا باقری ثالث رییس دانشگاه حضرت معصومه(س) ، دكتر حسین معینی استادیار گروه مدیریت به سمت رییس گروه كارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه منصوب شد.

متن كامل حكم دكتر باقری ثالث بدین شرح است:

جناب آقای دكتر حسین معینی:

احتراماً؛ بنا به پیشنهاد مدیر محترم پژوهش و فناوری و نظر به مراتب دانش و تجارب ارزنده جنابعالی  به موجب این حكم برای مدت دو سال به سمت رییس گروه كارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه حضرت معصومه(س) منصوب می شوید.

ایجاد بسترهای لازم جهت كارآفرینی برای دانش¬آموختگان دانشگاه، ارتباط و تعامل سازنده با مراكز تحقیقاتی، صنعتی، اقتصادی و اجتماعی، ایجاد شرایط مناسب برای دانشجویان جهت كسب مهارت های لازم به منظور ورود به فضای كسب و كار  از جمله مهم¬ترین مأموریت های جنابعالی به شمار می رود.

امیـداست با اتكـال به خـداوند متعال و در سایه عنـایات بانوی كرامت در پیشبرد اهداف عالی دانشگاه حضرت معصومه(س) در حوزه مربوطه موفق و مـؤید باشید.

با آرزوی توفیق الهی

علی رضا باقری ثالث- سرپرست دانشگاه حضرت معصومه(س)

گفتنی است: وی دانش آموخته دوره دكتری دانشگاه اصفهان است.