نشست هم اندیشی روابط عمومی های مراکز آموزشی، پژوهشی استان قم در دانشگاه حضرت معصومه (س) برگزار شد

صبح امروز نخستین نشست هم اندیشی روابط عمومی های مراکز آموزشی، پژوهشی استان قم، به میزبانی روابط عمومی دانشگاه حضرت معصومه (س) در سالن جلسات این دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه که جمعی از مدیران روابط عمومی دانشگاه ها، مراکز پژوهشی و برخی از مراکز فرهنگی در آن حضور داشتند، مواردی همچون بهبود وضعیت انعکاس رویدادهای علمی و دانشگاهی در رسانه های به خصوص رسانه ملی، ارتقاء سطح تخصص مدیران و کارشناسان روابط عمومی، همکاری و انتقال تجربیات و ... بررسی و راهکارهای مناسبی ارائه شد.
همچنین تمامی مدیران حاضر در این جلسه بر برگزاری مستمر این جلسات تاکید نمودند و مقرر شد امکان تشکیل شورای روابط عمومی های مراکز آموزشی، پژوهشی استان قم از لحاظ حقوقی بررسی شده و اقدامات لازم در این رابطه انجام پذیرد.
در پایان جلسه روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم، میزبانی دومین نشست روابط عمومی های مراکز آموزشی،پژوهشی استان قم رار بر عهده گرفت.

93/3/10