درباره دانشگاه     تماس با ما      English    عربي    
دانشگاه حضرت معصومه(س) قم
دانشگاه حضرت معصومه(س) قم
دانشگاه حضرت معصومه(س) قم
با هدف توسعه علمی صنعت انگشتر و جواهرات؛
مرکز نوآوری و پژوهش طلا و جواهرات در دانشگاه حضرت معصومه (س) راه اندازی می شود

در نشست سه جانبه" قم؛ شهر ملی انگشتر" بر راه اندازی مرکز نوآوری و پژوهش طلا و جواهرات قم در دانشگاه حضرت معصومه (س) با هدف توسعه علمی و آکادمیک صنعت انگشتر و جواهرات در سطح ملی و بین المللی تاکید شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه حضرت معصومه (س) نشست سه جانبه"قم؛ شهر ملی انگشتر" با حضور سازمان میراث  گردشگری و صنایع دستی استان قم ، انجمن صنفی گوهرتراشان و گوهرشناسان سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی قم و کارگروه مرکز نوآوری و كارآفرینی دانشگاه حضرت معصومه (س)  در  محل خانه تاریخی زند برگزار شد.
دکتر مریم بردبار، رئیس دانشگاه حضرت معصومه (س) در این نشست به اراه گزارشی از توانمندی های ، زیرساخت ها و  ظرفیت های دانشگاه در این حوزه پرداخت و افزود: هدف ما در دانشگاه توانمند سازی جامعه بانوان، اشتغال زایی و تبدیل دانشگاه به یک دانشگاه کارآفرین است.
رئیس دانشگاه حضرت معصومه (س) در رابطه با تعامل و همکاری سه جانبه گفت: زمینه سازی برای توسعه شهر قم و جهانی سازی صنعت انگشتر و جواهرات، نیازمند نوآوری و ایده پردازی در این صنعت هنری است.
 وی لازمه نوآوری را انجام مطالعات علمی و آکادمیک در این حوزه دانست و تصریح کرد: دانشگاه حضرت معصومه (س) با راه اندازی مرکز نوآوری و پژوهش طلا و جواهر قم، هسته علمی مطالعاتی این هنر – صنعت را به عهده گرفته و زیرساخت های لازم جهت ساخت و تجهیز آزمایشگاه تخصصی را ایجاد خواهد کرد.
دکتر مریم بردبار افزود: با توجه به ظرفیت های موجود در دانشگاه، ما می توانیم مرجع صدور شناسنامه جواهرات و دوره های تخصصی آموزشی مدیریت فروش و برندینگ در صنعت جواهرات و انگشتر سازی باشیم.
رئیس دانشگاه حضرت معصومه (س) اتحاد بین دانشگاه و صنعت جواهرات و سنگ های قیمتی را یک اتحاد استراتژیک خواند و اظهار داشت: این اتحاد جذب کننده  بودجه و منابع مالی به سمت دانشگاه است و در مقابل دانشگاه با مطالعات علمی پژوهشی، طراح مدل های نوآورانه و مطابق با سلیقه مشتری جهانی در این صنعت خواهد بود.
وی ادامه داد: دانشگاه می تواند به عنوان  مرجع دوره های تخصصی مدیریت و بازاریابی، علمی شدن فضای کسب و کار را جهت رقابت موفق در عرصه ملی و بین المللی فراهم کند.
دکتر مریم بردبار از شروع جذب سه رشته طراحی صنعتی ، گرافیگ و صنایع دستی در دانشگاه حضرت معصومه (س) خبر داد و تصریح کرد: فعال شدن این سه رشته در دانشگاه مکمل همکاری جامع و تخصصی طرفین این نشست خواهد بود .
 مهدی نصر اصفهانی؛ معاون صنایع دستی استان قم، در این نشست نام گذاری قم به نام شهر ملی انگشتر را آغاز حرکت برای توسعه این هنر- صنعت در سطح ملی و بین المللی دانست و گفت: باید با برنامه ریزی مناسب بهترین بهره را از تخصیص اعتبارات و بودجه ملی در این خصوص ایجاد کرد که منجر به اشتغال‌زایی بیشتر و افزایش رونق اقتصادی استان شود.
وی لازمه استفاده حداکثری از موقعیت ایجاد شده را تعامل و هم افزایی بین نهادهای این هنر-صنعت با دانشگاه ها و سازمان های استان دانست و عنوان کرد: انتظار ما از دانشگاه ها این است که بازوی علمی- پژوهشی  این حرکت ملی بوده و حامی جدی برگزاری دوره های آموزشی، تحقیقاتی و برندسازی صنعت انگشتر و جواهرات باشند.
در ادامه این نشست، مهندس محمد فراهانی؛ کارآفرین برتر و عضو فعال انجمن صنفی گوهرتراشان و گوهرشناسان سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی قم، پتانسیل و ظرفیت های دانشگاه حضرت معصومه (س) را یک امکانِ ویژه جهت تعامل با دبیرخانه شهر ملی انگشتر و صنعت جواهرات در قم دانست.
مهندس فراهانی وظیفه دانشگاه را ایده پردازی و انجام پروژه های کلان دانست و گفت: ما خواستار ایجاد زیرساخت های اصلی  تحقق شهر جهانی انگشتر مانند آزمایشگاه های تخصصی  در دانشگاه حضرت معصومه (س) هستیم، زیرا ایجاد زیرساخت ها بسیار پرهزینه بوده و بخش خصوصی توان انجام آن را ندارد.  
فراهانی در رابطه با هم افزایی بین نهادها و سازمان ها در قم گفت: به زودی دفتر مرکزی شکل گیری ایده ها در دبیرخانه شهر ملی انگشتر شروع به کار خواهد کرد و خواستار حضور فعال و مؤثر متخصصین و کادر علمی دانشگاه حضرت معصومه (س) در این دفتر هستیم.
در پایان این نشست مقرر گردید علاوه بر راه اندازی مرکز نوآوری و پژوهش طلا و جواهرات، دوره های آموزشی و تخصصی برندینگ و فروش در صنعت جواهرات و همچنین تولید محتوا و هویت بصری این صنعت توسط دانشگاه حضرت معصومه (س) انجام گردد.
 


نشانی: قم - بلوار الغدیر - روبروی ورزشگاه یادگار امام - دانشگاه حضرت معصومه (س)

تلفن:02532012

کد پستی: 3736175515 شناسه ملی: 14002794966   صندوق پستی:145-37115   دورنگار:02533209050

پست الکترونیکی: info@hmu.ac.ir

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه حضرت معصومه(س) می باشد

دانشگاه حضرت معصومه(س) قم - با هدف توسعه علمی صنعت انگشتر و جواهرات؛ - مرکز نوآوری و پژوهش طلا و جواهرات در دانشگاه حضرت معصومه (س) راه اندازی می شود