درباره دانشگاه     تماس با ما      English    عربي
دانشگاه حضرت معصومه(س) قم

مصوبه ممنوعیت صدور مدرك معادل

در دانشگاهها و مراكز آموزش عالی

( مصوب جلسه 432 شورای عالی انقلاب فرهنگی مورخ 3/9/1377)

پیرو مصوبه جلسه 358 مورخ 14/6/74 شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص موافقت اصولی با حذف مدرك معادل و براساس گزارش عملكرد وزارت فرهنگ و آموزش عالی ( موضوع نامه 11959/2 مورخ 21/7/77 وزارت فرهنگ و آموزش عالی ) و تأیید كمیسیون مشورتی، كه اشعار می دارد:

الف – اعطای مدرك معادل ناشی از گذراندن دوره های آموزشی مصوب سازمان امور اداری و استخدامی و همچنین دوره های غیر رسمی برگزار شده توسط دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی متوقف گردیده است.

ب – باتوجه به لغو امتیاز مؤسسات آموزش عالی غیر دولتی و غیر انتفاعی نوع دوم, اجرای دوره های معادل در این مؤسسات عملاَ متوقف مانده است.

ج – برای تبدیل مدرك معادل اعطایی كمیسیون ارزشیابی مدارك تحصیلی خارج كشور، بر حسب مورد دو راه حل پیش بینی شده است: اول آنكه دارنده مدرك معادل با گذراندن واحدهای جبرانی در یكی از دانشگاههای داخل كشور، مدرك معادل خود را به مدرك رسمی تبدیل كند و دیگر اینكه در آزمون ورودی مقطع بالاتر شركت كرده و حداقل 80 درصد نمره آزمون آخرین فرد پذیرفته شده در رشته مربوط را كسب كرده باشد.

د – باتوجه به اصلاح آیین نامه آموزشی دوره های كاردانی و كارشناسی ،‌ اعطای مدرك معادل به دانشجویان مشروطی مشمول اخراج منتفی اعلام شده است.

هـ - كمیسیون تدوین آیین نامه های آموزشی، حذف مدرك معادل در دوره كارشناسی ارشد را جهت تصویب به شورای عالی برنامه ریزی پیشنهاد كرده است.

و – باتوجه به متوقف شدن دوره های آموزشی نیمه حضوری در دانشگاه پیام نور، اعطای مدرك معادل به دانشجویان منتفی است.

مقرر گردید :

« شورای عالی جهت گیریهای فوق را كه د رمواردی باعث توقف صدور مدرك معادل گردیده و در برخی موارد نیز در آینده نزدیك منجر به این توقف خواهند گشت. تأیید می نماید و از این پس اعطای مدرك معادل توسط دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی ممنوع می باشد.»

سید محمد خاتمی

رئیس جمهور و رئیس شورایعالی انقلاب فرهنگی

نشانی: قم - بلوار الغدیر - روبروی ورزشگاه یادگار امام - دانشگاه حضرت معصومه (س)

تلفن:02532012