درباره دانشگاه     تماس با ما      English    عربي    
دانشگاه حضرت معصومه(س) قم
دانشگاه حضرت معصومه(س) قم
دانشگاه حضرت معصومه(س) قم
اولين نشست صميمي مسؤلين دانشگاه حضرت معصومه(س) با خيرين استان قم برگزار شد

پیش از ظهر امروز اولین نشست صمیمی مسؤلین دانشگاه حضرت معصومه(س) با جمعی از خیرین استان قم در مجموعه یك صد هكتاری دانشگاه حضرت معصومه(س) و با حضور نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

در این نشست كه همزمان با شب میلاد منجی عالم بشریت(عج) برگزار شد، رییس دانشگاه حضرت معصومه(س) در سخنانی ضمن معرفی دانشگاه و گزارشی از روند پیشرفت های دانشگاه خطاب به جمع حاضر اظهار داشت: این دانشگاه به خواست شما خیرین و معتمدین شهر مقدس قم  و با تأیید و تأكید مراجع عظیم الشأن تقلید تأسیس شده است.

دكتر باقری ثالث در ادامه اظهار داشت:به قطع این روز یك روز به یاد ماندنی برای این دانشگاه است چرا كه بسیاری از منتخبین و معتمدین استان قم در این نشست حضور دارند و همین حضور موجب دلگرمی و قوام دانشگاه حضرت معصومه(س) است.

رییس دانشگاه حضرت معصومه(س) در ادامه سخنان خود با اشاره به محدودیت اعتبارات دولتی به ویژه در طول سال های اخیر افزود: دوام و بقای دانشگاه ها در شرایط كنونی منوط به حمایت خیرین است و تشكیل مجمع خیرین در دانشگاه حضرت معصومه(س) یك ضرورت اجتناب ناپذیر به شمار می رود.

وی همچنین با اشاره به تأكید مسؤلین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مبنی بر تشكیل مجمع خیرین آموزش عالی خاطرنشان كرد: در حال حاضر تنها پروژه هایی را وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تخصیص اعتبار می دهد كه حداقل 50در صد اعتبار  آن توسط خیرین صورت گرفته شده باشد.

وی با بیان اینكه زمینه های كار خیر متنوعی در این دانشگاه فراهم است به برخی از این زمینه های اشاره داشت.

دكتر باقری ثالث ادامه داد: احداث مسجد دانشگاه، احداث ساختمان كتابخانه مركزی و تكمیل سالن تربیت بدنی از امور در اولویت دانشگاه حضرت معصومه(س) است كه نیازمند حمایت خیرین می باشد.

رییس دانشگاه حضرت معصومه(س) احداث مركز درمانی، خوابگاه دانشجویی و نیز حمایت از دانشجویان كم بضاعت را از دیگر زمینه هایی دانست كه خیرین می توانند در آن فعالیت نمایند.

دكتر باقری ثالث در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به اینكه این دانشگاه دومین دانشگاه دخترانه پویای پس از پیروزی انقلاب سلامی است افزود: علاوه بر بنیه علمی دانشجویان این دانشگاه كه در سطح مطلوبی قرار دارد و قبولی دانش آموختگان در مقاطع بالاتر و نیز توان ورود آنان به فضای كسب و كار نیز مؤید این موضوع است، به لحاظ اخلاقی نیز وضعیت دانشگاه بسیار مطلوب است چراكه در طول هشت سال گذشته تنها یك مورد پرونده كمیته انضباطی در دانشگاه داشته ایم كه منجر به صدور حكم گردیده و این آمار برای دانشگاه حضرت معصومه(س) بسیار خیره كننده است. 

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا آشتیانی عراقی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در سخنانی با اشاره به ضرورت تأسیس این دانشگاه افزود: تأسیس دانشگاهی تك جنسیتی كاری بود كه باید در فضای قم صورت می گرفت.

وی ادامه داد: حال كه این دانشگاه تأسیس شده و در طی این چند سال توانسته است بدون كمترین حاشیه ای به رغم همه محدودیت ها و مشكلات و بعضاً مخالفت هایی كه صورت می گرفت به فعالیت خود ادامه دهد نیازمند یك حمایت جدی و همه جانبه توسط خیرین و معتمدین است.

وی در ادامه افزود: خوشبختانه در استان قم خیرین بسیاری وجود دارد كه در عرصه های مختلف از جمله مدرسه سازی، احداث مسجد، بیمارستان و. فعالانه حضور داشته اند و حمایت كرده اند و اگر این حمایت ها نبود دولت به تنهایی از پس این حجم از فعالیت ها بر نمی آمد.

آشتیانی عراقی ادامه داد: حال اگر این پتانسیل عظیم نسبت به توسعه فضاهای آموزش عالی استان به ویژه دانشگاه حضرت معصومه(س) اهتمام ورزند قطعاً دانشگاه هایی در شأن جایگاه و موقعیت این شهر خواهیم داشت.

عضو كمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به برخی مشكلاتی كه در فضای اختلاط دختر و پسر امكان بروز دارد: مجموعه آموزش عالی استان قم را به نسبت سایر شهرها دارای مشكلات به مراتب كمتری دانست و در عین حال خاطرنشان كرد: آنچه كه در دانشگاه حضرت معصومه(س) وجود دارد، بسیار مطلوب و مورد نظر است.

وی ابراز امیدواری كرد: با موفقیت كامل این دانشگاه بتوان آن را به عنوان الگویی مناسب به سایر شهرها معرفی کرد.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در پایان از خیرین حاضر درخواست کرد نسبت به رفع نیازهای حداقلی دانشگاه که اولویت بندی شده عنایت ویژه ای نمایند.

در ادامه این نشست مهدی اسکندری دبیر هیأت مؤسس مجمع خیرین دانشگاه نیز در سخنانی ضمن انتقاد از برخی دیدگاه هایی که مخالف دانشگاه های تک جنسیتی هستند این دیدگاه را مخالف آزادی دانست و از این دانشگاه ها به عنوان حقی برای بانوان یاد کرد.

وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی فاطمیه تجربه بسیار تلخی بود که هنوز در اذهان جای دارد.

اسکندری اظهار داشت: باید همه ما تلاش کنیم تا این تجربه تلخ هرگز در مورد این دانشگاه تکرار نشود چرا که تکرار این تجربه موجب عدم اعتماد به دانشگاه های تک جنسیتی می شود.

وی در عین حال تأکید کرد: البته هرگز آنچه در دانشگاه فاطمیه رخ داد در این دانشگاه تکرار نمی شود چرا که این دانشگاه زمینه های فعالیت مختلفی دارد و قطعاً این تنوع مانع بروز چنین تجربه ای می شود.

وی انسجام تشکیلاتی و مدیریتی دانشگاه حضرت معصومه(س) را مانع دیگری در برابر این تهدید برشمرد.

 

وی ابراز امیدواری کرد: جمع حاضر در قالب یک تشکیلات منسجم و سازمان یافته فعالیت نمایند تا مشکلات نیازهای این دانشگاه مرتفع گردد.

وی در پایان از تشکیل منظم نشست ها خبر داد و افزود: به زودی با تدوین اساسنامه و تشکیل هیأت های امنا و مدیره مجمع و برگزاری نشست های مجمع عمومی فعالیت مجموعه خیرین دانشگاه انسجام پیدا خواهد کرد.

پس از سخنان دبیر هیأت مؤسس مجمع خیرین دانشگاه حضرت معصومه(س) چند تن از حاضرین به بیان دیدگاه های خود پرداختند.

در ادامه نماز جماعت ظهر و عصر به امامت حجت الاسلام و المسلمین آشتیانی عراقی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اقامه شد.

در پایان نیز خیرین حاضر از پروژه های در دست احداث دانشگاه حضرت معصومه(س) بازدید کردند.

پایان خبر

94/03/12

  


نشانی: قم - بلوار الغدیر - روبروی ورزشگاه یادگار امام - دانشگاه حضرت معصومه (س)

تلفن:02532012

کد پستی: 3736175515 شناسه ملی: 14002794966   صندوق پستی:145-37115   دورنگار:02533209050

پست الکترونیکی: info@hmu.ac.ir

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه حضرت معصومه(س) می باشد

دانشگاه حضرت معصومه(س) قم - - اولين نشست صميمي مسؤلين دانشگاه حضرت معصومه(س) با خيرين استان قم برگزار شد