درباره دانشگاه     تماس با ما      English    عربي    
دانشگاه حضرت معصومه(س) قم
دانشگاه حضرت معصومه(س) قم
دانشگاه حضرت معصومه(س) قم
دومين نشست مجمع عمومي بنياد خيرين حامي دانشگاه حضرت معصومه(س) برگزار شد

شامگاه گذشته دومین نشست مجمع عمومی بنیاد خیرین حامی دانشگاه حضرت معصومه(س) در محل این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه حضرت معصومه(س) در این نشست كه با ضیافت افطاری همراه بود، دكتر علی رضا باقری ثالث طی سخنانی نفس حضور خیرین در دانشگاه را مایه بركت دانست و افزود: دعوت از خیرین جهت حضور در دانشگاه  صرفاً به دلیل نیازهای مادی دانشگاه نیست گر چه دانشگاه كمبودهای بسیاری دارد ولی صرف حضور این عزیزان دارای اثرات وضعی بسیار خوبی است.
وی تجربه یك سال همكاری با مجموعه خیرین و معتمدین را برای دانشگاه بسیار مفید و مؤثر دانست و اظهار داشت: در طول یك سال گذشته از كمك های فكری و حمایت های مادی و معنوی مجموعه خیرین استان بهره زیادی برده ایم و با توكل به خداوند متعال این حمایت ها و همكاری ها ادامه خواهد داشت.
رییس دانشگاه حضرت معصومه(س) در بخش دیگری از سخنان خود تأسیس دانشگاه حضرت معصومه(س) را الگویی برگرفته از یك فرهنگ مقدس دانست كه آن فرهنگ، ترویج فرهنگ عفاف و حجاب و جلوگیری از اختلاط نا بجای دختر و پسر در محیط های دانشگاهی دانست.


وی ادامه داد: از این منظر دانشگاه حضرت معصومه(س) دارای ویژگی متفاوتی نسبت به سایر دانشگاه ها و مراكز آموزش عالی كشور است.
دكتر باقری ثالث در ادامه افزود: كیفیت آموزشی در این دانشگاه بسیار مطلوب است و برنامه ریزی درسی دانشجویان این دانشگاه به گونه ای است كه آنان در هفت نیم سال تحصیلی امكان دانش آموختگی دارند و بسیاری از دانش آموختگان دانشگاه در بهترین دانشگاه های كشور برای تحصیل در مقاطع بالاتر مورد پذیرش قرار می گیرند.
رییس دانشگاه حضرت معصومه(س) افزود: به لحاظ اخلاقی و تربیتی نیز دانشگاه وضعیت بسیار مطلوبی دارد به طوری كه در طی 9 سال گذشته تنها یك پرونده در كمیته انضباطی منجر به صدور حكم شده است.
دكتر باقری با اشاره به تأكید مقام معظم رهبری(مدظله العالی) مبنی بر ایجاد یك دانشگاه تك جنسیتی در هر استان افزود: وقتی به آمارهای این دانشگاه دقت می كنیم متوجه می شویم كه علت تأكید مقام معظم رهبری در این خصوص چه بوده است.
وی در پایان سخنان خود از خیرین، معتمدین و مسؤلین استان كه تأسیس این دانشگاه به همت آنان بوده است، خواست تا با حمایت از این دانشگاه نوپا و در عین حال موفق مانع از تكرار جریان دانشگاه فاطمیه قم و شكست این طرح شوند.


پس از سخنان رییس دانشگاه حضرت معصومه(س) مهندس سید حسن رضوی، رییس هیأت مدیره بنیاد نیز در سخنانی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در خصوص ضرورت واگذاری امور به مردم اظهار داشت: تجربه حضور مردم و مشاركت آنان در امور مختلف از جمله در امر مدرسه سازی، در حوزه سلامت و غیره تجربه بسیار موفقی برای دولت ها بوده و توانسته است در مقاطع حساس گره گشای كشور در آن زمینه باشد.
مهندس رضوی ادامه داد: در همین راستا و با بهره گیری از تجارب ارزشمندی كه در زمینه مشاركت خیرین در حوزه مختلف وجود داشت، اقدام به تشكیل این بنیاد شد و از همان ابتدا با توجه به حضور خیرین استان و مشاركت فعال آنان در این مجموعه شرایط به گونه ای رقم خورد كه شاید چنین ساختاری در خیلی از دانشگاه ها كه دارای شرایط متفاوتی از این دانشگاه نیز هستند و بعضاً دانشگاه های مادر به شمار می روند وجود نداشته باشد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: بنده به سهم خود  لازم می دانم از تلاش های مدیر عامل بنیاد، ریاست دانشگاه و خیرینی كه این مجموعه را مورد لطف خود قرار داده به ویژه حضرت حجت الاسلام و المسلمین شهرستانی كه پروژه سالن تربیت بدنی دانشگاه را تقبل نموده و خیر لرستانی جناب آقای صدیق كه امشب پروژه خوابگاه دانشجویی را تقبل نموده و خیرین دیگری همچون حاج حسن مصبح، حاج حسین چاوشی، حاج احمد رجبیان كه نقش مؤثری در بنیاد داشته اند تشكر نموده و برای همه این بزرگواران آرزوی توفیق نمایم.


رییس هیأت مدیره بنیاد خیرین حامی دانشگاه حضرت معصومه(س) در بخش دیگری سخنان خود از مسؤلین استانداری به ویژه معاون سیاسی امنیتی استاندار خواست تا با حمایت از این بنیاد در انجام برخی امور اداری و نیز امور مربوط به ثبت آن، زمینه معرفی این بنیاد به عنوان یك الگو برای كشور را فراهم نمایند.
مدیر عامل بنیاد خیرین حامی دانشگاه حضرت معصومه(س) نیز در سخنانی ضمن بیان گزارشی از فعالیت های بنیاد در طی یك سال گذشته اظهار داشت: به حسب اتفاق راه اندازی بنیاد خیرین حامی دانشگاه در سال گذشته مقارن شده بود با ضرورت انتقال دانشگاه از سایت قدیم خود به مجموعه فعلی كه این انتقال موجب شد سال گذشته سالی بسیار حساس، خطیر و فوق العاده برای دانشگاه باشد ولی به رغم همه مشكلات و تنگناهای ناشی از این انتقال در سال گذشته پس از چندین نشست مقدماتی اولین مجمع عمومی بنیاد برگزار شد.
وی ادامه داد: پس از تشكیل بنیاد و تعیین اعضای هیأت امناء به فاصله چندین روز هیأت امنای بنیاد تشكیل و اعضای هیإت مدیره انتخاب شدند.
وی برگزاری دو نشست هیأت امناء و 9 نشست هیأت مدیره بنیاد را از جمله فعالیت های بنیاد در طی سال گذشته عنوان نمود.
مدیرعامل بنیاد خیرین حامی دانشگاه در ادامه سخنان خود به برگزاری چندین جلسه دیدار هیأت مدیره به مراجع عظام تقلید اشاره و تأكید كرد: در این جلسات از رهنمودهای مراجع معظم تقلید بهره برده شد.
مهدی اسكندری در ادامه به محل استقرار دفتر بنیاد نیز اشاره كرد و افزود: با توجه به اینكه در دانشگاه شرایط لازم به منظور استقرار دفتر بنیاد وجود نداشت، استقرار دفتر در محلی خارج از دانشگاه و در خیابان صفائیه به صورت رایگان صورت گرفت و احداث ساختمان بنیاد در سایت فعلی دانشگاه در برنامه های این مجموعه قرار دارد.
مدیر عامل بنیاد خیرین حامی دانشگاه حضرت معصومه(س) در ادامه سخنان خود با اشاره به ضرورت ثبت بنیاد و نیز اصلاح اساسنامه گفت: در این خصوص جلسات متعددی برگزار و دست به اصلاحاتی در اساسنامه زده شد. همچنین در خصوص ثبت بنیاد نیز با ارسال مدارك مورد نیاز در انتظار پاسخ استانداری به درخواست خود هستیم.
مهدی اسكندری برگزاری جلسات جداگانه با خیرین و فراهم آوردن زمینه های بازدید از مجموعه دانشگاه را از دیگر فعالیت های بنیاد بر شمرده و افزودند: ما حصل جلسات برگزار شده احداث سالن تربیت بدنی با حمایت حضرت حجت الاسلام و المسلمین شهرستانی، بازدید میدانی، نقشه كشی و امور بستر سازی جهت احداث مسجد با حمایت حاج حسن مصبح، ارائه تسهیلات به دانشجویان نیازمند در قالب وام شرافتی به مسؤلیت حاج احمد رجبیان و با حمایت اولیه جناب آقای سعید پور از خیرین ملایر و در نهایت احداث خوابگاه دانشجویی با حمایت جناب آقای صدیق كه همین امشب توسط ایشان مورد پذیرش واقع شد، بوده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود وجود دانشگاه های تك جنسیتی در كنار سایر دانشگاه ها را حق دانشجویان و خانواده های آنان  دانست و افزود: وجود این قبیل دانشگاه ها در كنار سایرین نه تنها مانع آزادی نیست و بلكه كنار زدن این مراكز باعث سلب آزادی است.
اسكندری ادامه داد: اخیراً مقام معظم رهبری(مدظله العالی) طی فرمایشاتی ضمن ابراز نگرانی از وضعیت فرهنگی كشور از وضعیت فعلی تعبیر به ولنگاری فرهنگی نمودند كه به اعتقاد بنده بخش قابل توجهی  از این موضوع متوجه دانشگاه ها و همین موضوع اختلاط دختر و پسر است.
مدیرعامل بنیاد خیرین حامی دانشگاه در پایان خاطرنشان كرد: یكی از راه حل های پایان دادن به دغدغه های مقام معظم رهبری حمایت از دانشگاه هایی همچون دانشگاه حضرت معصومه(س) در كنار دانشگاه های دیگر و پرهیز از اختلاط دختر و پسر در محیط های دانشگاهی است.
پس از سخنان مدیرعامل بنیاد خیرین، احمد استادجعفری یكی از بازرسین بنیاد به بیان گزارشی از گردش مالی بنیاد در طول یك سال گذشته پرداخت.
گفتنی است: در این نشست مهندس احمد امیرآبادی نماینده مردم قم و عضو هیأت رییسه مجلس شورای اسلامی،  مهندس احد جمالی معاون سیاسی امنیتی استانداری قم، مهندس سیدحسن رضوی رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قم و نیز مهندس ولی الله بیاتی رییس شورای اسلامی شهر قم حضور داشتند.
پایان خبر
95/03/30


نشانی: قم - بلوار الغدیر - روبروی ورزشگاه یادگار امام - دانشگاه حضرت معصومه (س)

تلفن:02532012

کد پستی: 3736175515 شناسه ملی: 14002794966   صندوق پستی:145-37115   دورنگار:02533209050

پست الکترونیکی: info@hmu.ac.ir

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه حضرت معصومه(س) می باشد

دانشگاه حضرت معصومه(س) قم - - دومين نشست مجمع عمومي بنياد خيرين حامي دانشگاه حضرت معصومه(س) برگزار شد