درباره دانشگاه     تماس با ما      English    عربي    
دانشگاه حضرت معصومه(س) قم
دانشگاه حضرت معصومه(س) قم
دانشگاه حضرت معصومه(س) قم
معاون تحقیق و ترویج مرکز ملی فرش ایران:
آینده ای درخشان در انتظار رشته فرش دانشگاه حضرت معصومه (س) است

دکتر ویسیان در بازدید از دانشگاه حضرت معصومه(س) اقدامات و ظرفیت های ایجاد شده را نشان دهنده آینده درخشان دانشگاه دانست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه حضرت معصومه (س) نشست سه جانبه مرکز ملی فرش ایران،سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم و دانشگاه حضرت معصومه (س) با حضور مسئولان و دست اندرکاران حوزه فرش در دانشگاه برگزار شد.
دکتر ویسیان معاون تحقیق و ترویج مرکز ملی فرش ایران، هدف از این بازدید مشترک را در وهله اول هم افزایی و تعامل سازنده  با مراکز علمی و پژوهشی و سپس، انتخاب یک مکان مناسب جهت تأسیس مرکز رشد و نوآوری فرش دستباف در قم دانست.
وی پس از بازدید از مجموعه کارگاهی و آزمایشگاهی دانشگاه حضرت معصومه (س) گفت: ظرفیت ها و امکانات خوبی در این دانشگاه جهت نوآوری، فناوری نوین  و منابع انسانی ایجاد شده که می تواند اتفاقات خوبی را در حوزه فرش رقم بزند. 
ویسیان تصریح کرد: نگاه مثبتی در جهت هم افزایی و تعامل با دانشگاه حضرت معصومه(س)  داریم و از این دانشگاه جهت همکاری و حضور در المپباد فرش، رویدادها، جشنواره ها و نمایشگاه ها دعوت خواهیم کرد.
معاون تحقیق و ترویج مرکز ملی فرش ایران  عنوان کرد: یکی از رویکردهای  اصلی  مرکز ملی فرش استفاده از توانمندی های دانشجویان رشته فرش بالاخص دانشجویان دانشگاه حضرت معصومه (س)  است که منجر به اشتغال زایی وکارآفرینی فارغ التحصیلان رشته فرش خواهد شد.
وی در خصوص اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی رشته فرش گفت: در دو زمینه در حال اشتغال زایی هستیم   یکی به عنوان ارزیاب متخصص فرش و دیگری مربی دوره های کار ودانش و مهارت آموزی فرش در دبیرستانها، هنرستانها و مراکز فنی و حرفه ای.
ویسیان  یکی از وظایف مرکز طبق ماده 14 و 15 حمایت از صنعتگران فرش به عنوان هویت ملی ما، شناسه دار کردن صنایع و فرش دانست و افزود:جهت انجام این کار  راه اندازی کارگزاری به صورت پایلوت 5 استان در دستور کار قرار گرفته  و یکی از کارگزاری های اصلی ما جهت شناسه دار کردن  فرش های دستباف در قم مستقر است.
معاون تحقیق و ترویج مرکز ملی فرش ایران  یکی از زیرساختها و لوازم مورد نیاز برای شناسنامه‌دار کردن فرش دستباف را تربیت ارزیابان تخصصی فرش دانست  و گفت: به منظور تربیت ارزیابان فرش دستباف  تصمیم بر این است که از دانش آموختگان رشته فرش استفاده شود.
ویسیان در رابطه با نحوه همکاری دانشجویان و فارغ التحصیلان به عنوان ارزیاب فرش گفت: فارغ التحصیلانی که تجربه کافی دارند توسط هیئت ارزیابی بررسی شده و در صورت واجد شرایط بودن به کارگزاری ها جهت همکاری معرفی می شوند و دانشجویانی که تجربه کافی ندارند بعد از ثبت درخواست به سازمان فنی و حرفه ای جهت شرکت در دوره ارزیاب قالی معرفی میشوند و پس از اتمام دوره و دریافت اعتبارنامه شروع به کار خواهند کرد
وی ادامه داد: در این فرآیند اسم ارزیاب و اسم کارگزاری پشت کالا درج خواهد شد و علاوه بر اینکه منبع در آمد خوبی برای فارغ التحصیلان رشته فرش است، باعث  افزایش انگیزه نسل جوان نیز خواهد شد.
معاون تحقیق و ترویج مرکز ملی فرش ایران به برگزاری جشنواره فعالان زیست بوم فناوری و نوآوری قالی ایران در بهمن ماه اشاره کرد و افزود:این جشنواره برای نخستین بار در سطح ملی برگزاری می‌شود، امیدواریم جامعه هدف ما که دانش آموزان، دانشجویان و دانش آموختگان فرش دستباف هستند در این جشنواره شرکت کنند تا بتوانیم از  این طریق ارزیابان متخصصی را شناسایی کنیم.
وی  از  دانشگاه جهت حضور  فعال در بخش های مختلف این جشنواره دعوت به عمل آورد.
  ویسیان تجاری سازی صنعت فرش را نیازمند نگاه علمی و مدرن دانست و افزود:، نگاه نوآورانه بر پایه فناوری های نرم و نوین، نشان دهنده اهمیت پیوند بین صنعت و دانشگاه بوده و حرکت شتابان در توسعه این هنرصنعت نیازمند این پیوند است. 

معاون تحقیق و ترویج مرکز ملی فرش ایران ادامه داد: حضور فعال دانشگاه ها به ویژه دانشگاه حضرت معصومه (س) در راستای بهبود فعالیت های R&D (طراحی و توسعه) حوزه های مختلف صنعت فرش دستباف تسهیلگر رشد شتابان این صنعت خوهد شد.
دکتر  پروان معاون بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت قم هم در این نشست گفت: برنامه ریزی، ‌سیاستگذاری، حمایت و نظارت به منظور ساماندهی امور مربوط به فرش دستباف در سطح استان به عهده این اداره است.
وی تصریح کرد: ظرفیت های خیلی خوب در  استان قم  و به ویژه در دانشگاه حضرت معصومه (س) در حوزه های مختلف صنعت  فرش دستباف وجود دارد که نیازمند حمایت و پشتیبانی وزارت و مرکز ملی فرش ایران است.
 در ادامه این نشست فعالان حوزه فرش و مسئولان دانشگاه به بیان نقطه نظرات و دیدگاه های خود پرداختند. 
 


نشانی: قم - بلوار الغدیر - روبروی ورزشگاه یادگار امام - دانشگاه حضرت معصومه (س)

تلفن:02532012

کد پستی: 3736175515 شناسه ملی: 14002794966   صندوق پستی:145-37115   دورنگار:02533209050

پست الکترونیکی: info@hmu.ac.ir

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه حضرت معصومه(س) می باشد

دانشگاه حضرت معصومه(س) قم - معاون تحقیق و ترویج مرکز ملی فرش ایران: - آینده ای درخشان در انتظار رشته فرش دانشگاه حضرت معصومه (س) است