اولين نشست صميمي مسؤلين دانشگاه حضرت معصومه(س) با خيرين استان قم برگزار شد

پيش از ظهر امروز اولين نشست صميمي مسؤلين دانشگاه حضرت معصومه(س) با جمعي از خيرين استان قم در مجموعه يك صد هكتاري دانشگاه حضرت معصومه(س) و با حضور نماينده مردم قم در مجلس شوراي اسلامي برگزار شد.


در اين نشست كه همزمان با شب ميلاد منجي عالم بشريت(عج) برگزار شد، رييس دانشگاه حضرت معصومه(س) در سخناني ضمن معرفي دانشگاه و گزارشي از روند پيشرفت هاي دانشگاه خطاب به جمع حاضر اظهار داشت: اين دانشگاه به خواست شما خيرين و معتمدين شهر مقدس قم  و با تأييد و تأكيد مراجع عظيم الشأن تقليد تأسيس شده است.

دكتر باقري ثالث در ادامه اظهار داشت:به قطع اين روز يك روز به ياد ماندني براي اين دانشگاه است چرا كه بسياري از منتخبين و معتمدين استان قم در اين نشست حضور دارند و همين حضور موجب دلگرمي و قوام دانشگاه حضرت معصومه(س) است.

رييس دانشگاه حضرت معصومه(س) در ادامه سخنان خود با اشاره به محدوديت اعتبارات دولتي به ويژه در طول سال هاي اخير افزود: دوام و بقای دانشگاه ها در شرايط كنوني منوط به حمايت خيرين است و تشكيل مجمع خيرين در دانشگاه حضرت معصومه(س) يك ضرورت اجتناب ناپذير به شمار مي رود.

وي همچنين با اشاره به تأكيد مسؤلين وزارت علوم، تحقيقات و فناوري مبني بر تشكيل مجمع خيرين آموزش عالي خاطرنشان كرد: در حال حاضر تنها پروژه هايي را وزارت علوم، تحقيقات و فناوري تخصيص اعتبار مي دهد كه حداقل 50در صد اعتبار  آن توسط خيرين صورت گرفته شده باشد.

وي با بيان اينكه زمينه هاي كار خير متنوعي در اين دانشگاه فراهم است به برخي از اين زمينه هاي اشاره داشت.

دكتر باقري ثالث ادامه داد: احداث مسجد دانشگاه، احداث ساختمان كتابخانه مركزي و تكميل سالن تربيت بدني از امور در اولويت دانشگاه حضرت معصومه(س) است كه نيازمند حمايت خيرين مي باشد.

رييس دانشگاه حضرت معصومه(س) احداث مركز درماني، خوابگاه دانشجويي و نيز حمايت از دانشجويان كم بضاعت را از ديگر زمينه هايي دانست كه خيرين مي توانند در آن فعاليت نمايند.

دكتر باقري ثالث در بخش ديگري از اظهارات خود با اشاره به اينكه اين دانشگاه دومين دانشگاه دخترانه پوياي پس از پيروزي انقلاب سلامي است افزود: علاوه بر بنيه علمي دانشجويان اين دانشگاه كه در سطح مطلوبي قرار دارد و قبولي دانش آموختگان در مقاطع بالاتر و نيز توان ورود آنان به فضاي كسب و كار نيز مؤيد اين موضوع است، به لحاظ اخلاقي نيز وضعيت دانشگاه بسيار مطلوب است چراكه در طول هشت سال گذشته تنها يك مورد پرونده كميته انضباطي در دانشگاه داشته ايم كه منجر به صدور حكم گرديده و اين آمار براي دانشگاه حضرت معصومه(س) بسيار خيره كننده است. 

در ادامه حجت الاسلام و المسلمين محمدرضا آشتياني عراقي نماينده مردم قم در مجلس شوراي اسلامي در سخناني با اشاره به ضرورت تأسيس اين دانشگاه افزود: تأسيس دانشگاهي تك جنسيتي كاري بود كه بايد در فضاي قم صورت می گرفت.

وي ادامه داد: حال كه اين دانشگاه تأسيس شده و در طي اين چند سال توانسته است بدون كمترين حاشيه اي به رغم همه محدوديت ها و مشكلات و بعضاً مخالفت هايي كه صورت می گرفت به فعاليت خود ادامه دهد نيازمند يك حمايت جدي و همه جانبه توسط خيرين و معتمدين است.

وي در ادامه افزود: خوشبختانه در استان قم خيرين بسياري وجود دارد كه در عرصه هاي مختلف از جمله مدرسه سازي، احداث مسجد، بيمارستان و... فعالانه حضور داشته اند و حمايت كرده اند و اگر اين حمایت ها نبود دولت به تنهایی از پس این حجم از فعالیت ها بر نمی آمد.

آشتیانی عراقی ادامه داد: حال اگر این پتانسيل عظيم نسبت به توسعه فضاهاي آموزش عالي استان به ويژه دانشگاه حضرت معصومه(س) اهتمام ورزند قطعاً دانشگاه هايي در شأن جايگاه و موقعيت اين شهر خواهيم داشت.

عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي با اشاره به برخي مشكلاتي كه در فضاي اختلاط دختر و پسر امكان بروز دارد: مجموعه آموزش عالي استان قم را به نسبت ساير شهرها داراي مشكلات به مراتب كمتري دانست و در عين حال خاطرنشان كرد: آنچه كه در دانشگاه حضرت معصومه(س) وجود دارد، بسيار مطلوب و مورد نظر است.

وي ابراز اميدواري كرد: با موفقيت كامل اين دانشگاه بتوان آن را به عنوان الگويي مناسب به ساير شهرها معرفی کرد.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در پایان از خیرین حاضر درخواست کرد نسبت به رفع نیازهای حداقلی دانشگاه که اولویت بندی شده عنایت ویژه ای نمایند.

در ادامه این نشست مهدی اسکندری دبیر هیأت مؤسس مجمع خیرین دانشگاه نیز در سخنانی ضمن انتقاد از برخی دیدگاه هایی که مخالف دانشگاه های تک جنسیتی هستند این دیدگاه را مخالف آزادی دانست و از این دانشگاه ها به عنوان حقی برای بانوان یاد کرد.

وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی فاطمیه تجربه بسیار تلخی بود که هنوز در اذهان جای دارد.

اسکندری اظهار داشت: باید همه ما تلاش کنیم تا این تجربه تلخ هرگز در مورد این دانشگاه تکرار نشود چرا که تکرار این تجربه موجب عدم اعتماد به دانشگاه های تک جنسیتی می شود.

وی در عین حال تأکید کرد: البته هرگز آنچه در دانشگاه فاطمیه رخ داد در این دانشگاه تکرار نمی شود چرا که این دانشگاه زمینه های فعالیت مختلفی دارد و قطعاً این تنوع مانع بروز چنین تجربه ای می شود.

وی انسجام تشکیلاتی و مدیریتی دانشگاه حضرت معصومه(س) را مانع دیگری در برابر این تهدید برشمرد.

 

وی ابراز امیدواری کرد: جمع حاضر در قالب یک تشکیلات منسجم و سازمان یافته فعالیت نمایند تا مشکلات نیازهای این دانشگاه مرتفع گردد.

وی در پایان از تشکیل منظم نشست ها خبر داد و افزود: به زودی با تدوین اساسنامه و تشکیل هیأت های امنا و مدیره مجمع و برگزاری نشست های مجمع عمومی فعالیت مجموعه خیرین دانشگاه انسجام پیدا خواهد کرد.

پس از سخنان دبیر هیأت مؤسس مجمع خیرین دانشگاه حضرت معصومه(س) چند تن از حاضرین به بیان دیدگاه های خود پرداختند.

در ادامه نماز جماعت ظهر و عصر به امامت حجت الاسلام و المسلمین آشتیانی عراقی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اقامه شد.

در پایان نیز خیرین حاضر از پروژه های در دست احداث دانشگاه حضرت معصومه(س) بازدید کردند.

پایان خبر

94/03/12

  

کلیه حقوق این سایت متعلق به بنیاد خیرین حامی دانشگاه حضرت معصومه (س) می باشد و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است