سومین محمع عمومی خیرین حامی دانشگاه حضرت معصومه (س) برگزار شد

سومین مجمع عمومی خیرین حامی دانشگاه حضرت معصومه (س) با حضور اعضای هیات مدیره بنیاد خیرین، اعضای مجمع عمومی و برخی از مسوولین شهر مقدس قم در دانشگاه حضرت معصومه (س) برگزار شد.


در این نشست دکتر علی رضا باقری ثالث، رئیس دانشگاه حضرت معصومه (س) تأسیس این دانشگاه را منشاء برکات دانست و با اشاره به دستاورد های دانشگاه در طول چند سال فعالیت گفت: اينكه در طول ده سال فعاليت دانشگاه، تنها يك مورد پرونده اخلاقي كه منجر به صدور حكم كميته انضباطی شده باشد، يكي از بركات دانشگاه است و نشان مي دهد كه دانشگاهي با اين سبك و سياق، مي تواند اين گونه معضلات را حل كند
وی به پروژه هایی که در دانشگاه در دست اجرا می باشد اشاره کرد و ادامه داد: اميدواريم در سال 96 پروژه هايي كه خيرين قول صد درصد داده  و قراردادهايشان منعقد شده، انشاءالله انجام شوند.
مهدی اسکندری، مدیر عاممل بنیاد خیرین حامی دانشگاه حضرت معصومه (س) نیز فعالیت بنیاد را موجب دلگرمی کارکنان دانشگاه دانست و گفت: اگر چنانچه مجمع خیرین به صورت جدی و با در نظر گرفتن کیفیت و انجام کارهایی که ارزش معنوی دارند و نیت خالص وارد شود به نتایج خوبی دست خواهیم یافت.


وی اظهار داشت: علاوه بر پروژه های مسجد، کتابخانه مرکزی، ساختمان کار آفرینی و ساختمان بنیاد که ان شاء ا... در آینده ای نزدیک شاهد اجرای آن ها خواهیم بود، یک پیشنهادی هم در مورد قبول بورسیه ی دانشجویان کم بضاعت بوده که برای 100 نفر دانشجو پیش بینی هایی داشته ایم. و طبق بررسی هایی که با آقای دکتر باقری داشته ایم هر نفر برای یک سال تحصیلی تقریبا دو میلیون تومان نیاز دارد که عزیزان می توانند این هزینه را تقبل کنند. و در این امر خیر شرکت کنند.
مهندس سید حسن رضوی، رئیس سازمان برنامه و بودجه ستان قم و عضو هیات مدیره بنیاد نیز طی سخنانی با اشاره به حرکت دانشگاه ها برای حذف سیاست اتکای 100 درصدی به دولت اظهار داشت: اگر در باب مقايسه بين دانشگاه هاي استان بخواهيم نگاه كنيم، در مباحث كمي و كيفي اين دانشگاه مي تواند سرآمد باشد.
وی دو مقوله علم و فرهنگ در روند فعالیت دانشگاه ها را حائز اهمیت دانست و ادامه داد: يك مجموعه دانشگاهي در يك دوره ده ساله با كمك اساتيد، مديران و ظرفيت هايي كه داشته توانسته به يك نقطه قابل قبول برسد،‌ ما مي توانيم همين رويه و نگاه را در سطح استان هم داشته باشيم.


آیت الله نظری منفرد، عضو هیات مدیره بنیاد نیز به هجمه های فرهنگی که از سوی دشمنان متوجه قشر جوان است اشاره نمود و اذعان کرد : تک جنسیتی کردن دانشگاه کار بسیار خوبی است اما در کنار این مسئله نگه داری از نسل جوان بسیار مهم است.
وی ادامه داد: آن چیزی که یک جوان را بیمه می کند اعتقادات اوست. آن باور ها را اگر ما توانستیم در جوان ایجاد بکنیم او را نگه داشته ایم.
در پایان این نشست، شرکت کنندگان، میهمان سفره افطار پربرکت ماه رمضان بودند.

کلیه حقوق این سایت متعلق به بنیاد خیرین حامی دانشگاه حضرت معصومه (س) می باشد و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است