ديدار هيأت مديره بنياد خيرين با حضرت آيت الله محمدجواد فاضل لنكراني
پيش از ظهر امروز اعضاي هيأت مديره بنياد خيرين حامي دانشگاه حضرت معصومه(س) با حضور در دفتر حضرت آيت الله محمدجواد فاضل لنكراني با وي ديدار و گفت و گو كردند.

در ابتداي اين ديدار دكتر علي رضا باقري ثالث رييس دانشگاه در سخناني ضمن تشكر از فرصت ايجاد شده، گزارشي از فعاليت هاي دانشگاه ارائه نمود.
دكتر باقري ثالث در ادامه با اشاره به خانواده خانواده هاي متدين نسبت به تحصيل فرزندانشان در اين دانشگاه اظهار داشت: همه ساله بسياري از داوطلبيني كه حائز رتبه هاي خوبي هستند و مي توانند با انتخاب خود در بهترين دانشگاه هاي تهران قبول شوند در اين دانشگاه پذيرش مي گردند.
رييس دانشگاه حضرت معصومه(س) وضعيت دانشجويان اين دانشگاه را در زمينه پوشش و عفاف نسبت به ساير دانشگاه هاي استان بسيار مناسب تر دانست و افزود: همواره بر حفظ چادر به عنوان پوشش اسلامي برتر تأكيد كرده ايم.
وي در ادامه به تبيين وضعيت تحصيلي دانشجويان پرداخت و افزود: خوشبختانه بسياري از دانش آموختگان اين دانشگاه جهت تحصيل در مقطع بالاتر در بهترين دانشگاه هاي كشور پذيرفته مي شوند.
در ادامه ديدار مهندس رضوي رييس هيأت مديره بنياد نيز در سخناني با اشاره به حجم بسيار زياد فعاليت هاي عمراني در مجموعه يك صد هكتاري دانشگاه حضرت معصومه(س) اظهار داشت: متأسفانه اعتبارات دولتي در شرايط كنوني به هيچ عنوان جوابگوي نيازها و نيز حجم فعاليت هاي بسيار شتابان اين دانشگاه نيست و از اين رو حمايت خيرين از اين مجموعه علمي بسيار ضرورت دارد. وي در عين حال تأكيد كرد: اين دانشگاه در آينده افق هاي بسيار روشني داشته و آينده نه چندان دور نقش به سزايي در توسعه آموزش عالي استان ايفا خواهد نمود.
مهدي اسكندري مدير عامل بنياد نيز در سخناني با اشاره به اينكه وي قصد ورود مجدد به عرصه اجرايي را نداشته است اظهار داشت: جذبه نام اين دانشگاه و نيز تك جنسيتي بودن آن سبب شد كه اين مسؤليت را پذيرفته و در حد توان به اين دانشگاه كمك نمايد.
وي وضعيت كنوني برخي از دانشگاه ها را به لحاظ اخلاقي چندان مناسب ندانسته و افزود: خوشبختانه اين دانشگاه با پرهيز از اختلاط ميان دختر و پسر شرايط امن و اخلاقي را براي تحصيل دانشجويان فراهم نموده است.
مدير عامل بنياد خيرين حامي دانشگاه حضرت معصومه(س) در ادامه با اشاره به پيش بيني بسياري از فضاهاي مورد نياز دانشجويان در مجموعه در دست احداث دانشگاه اظهار اميدواري كرد: با اقدامات صورت گرفته به ويژه در زمينه ايجاد فضاي سبز با سيستم آبياري مكانيزه در طي سال هاي آينده اين دانشگاه به يكي از بهترين فضاهاي شهر قم تبديل خواهدشد.
در ادامه ديدار حضرت آيت الله فاضل لنكراني در سخناني ضمن ابراز خرسندي از پيشرفت هاي دانشگاه اظهار داشت: سال ها بود كه خلاء وجود يك فضاي علمي دانشگاهي مناسب و منبعث از بركت نام حضرت معصومه(س) در شهر قم احساس مي شد كه خوشبختانه در طي اين سال هاي اخير با ايجاد دانشگاه اين خلاء تا حدودي رفع شد.
حضرت آيت الله جواد فاضل لنكراني در ادامه ضمن تأكيد بر  تسريع در روند پيشرفت اين دانشگاه اظهار اميدواري كرد: به زودي اين دانشگاه نه تنها براي بانوان كشور بلكه به عنوان يك دانشگاه بين المللي به بانوان ساير كشورها نيز خدمات علمي ارائه نمايد.
استاد حوزه علميه قم در ادامه با اشاره به ضرورت ارائه خدمات علمي و آموزشي دانشگاه در بهترين سطح گفت: آنچه كه بايستي دانشگاه حضرت معصومه(س) همواره و بيش از هر مسأله ديگر به آن توجه داشته باشد، دعوت از برجسته ترين و بهترين اساتيد كشور در حوزه هاي مختلف و نيز ارائه خدمات علمي با بهترين كيفيت است به گونه اي كه دانش آموختگاني كه در اين دانشگاه متبرك به نام حضرت معصومه(س) تحصيل كرده اند به لحاظ علمي سرآمد دانشجويان ساير دانشگاه ها باشند.
وي ادامه داد: خوشبختانه در رشته هاي داير در دانشگاه اساتيد برجسته اي در شهر قم است كه مي بايست اين دانشگاه آنها را دعوت و از آنان استفاده نمايد.
آيت الله فاضل لنكراني در بخش ديگري از سخنان خود بر ضرورت بهره مندي دانشگاه از حوزه تأكيد كرد و افزود: دانشگاه حضرت معصومه(س) بايد حداكثر بهره را از حوزه علميه قم ببرد. به ويژه آنكه امروزه شبهات بسياري در مورد زنان وجود دارد كه استفاده از ظرفيت حوزه مي تواند جوابگوي شبهات و سؤالات و ابهامات دانشجويان باشد.
وي همچنين از مسؤلين دانشگاه خواست تا پاسخگويي به شبهات و ابهامات  دانشجويان در مسائل ديني به ويژه در مسأله بسيار حائز اهميت زنان را با بهره گيري از افراد صاحب نظر را به صورت يك شاخه آموزشي پيگيري و اجرا نمايند تا در آينده دانش آموختگان دانشگاه حضرت معصومه(س) به عنوان مروج فرهنگ ناب اسلامي وارد جامعه شوند.
آيت الله جواد فاضل لنكراني اعلام آمادگي كرد: تا اساتيد و صاحب نظران مركز فقهي ائمه اطهار(ع) را به رفع اين شبهات از دانشجويان ترغيب نمايد.
استاد حوزه علميه قم در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به اقدام بسيار خوب دانشگاه در تشكيل بنياد خيرين حامي دانشگاه اظهار داشت: استفاده از ظرفيت خيرين و معتمدين و شخصيت هاي اثر گذار اقدامي است كه ثمرات بسياري براي اين دانشگاه خواهد داشت.
وي ادامه داد: خوشبختانه خيرين قم در عرصه هاي مختلف از جمله ساخت مدرسه حضور چشمگير و قابل تقديري داشته¬اند لكن حمايت از اين دانشگاه از اهميت بسيار بيشتري برخوردار است.
آيت الله فاضل لنكراني در ادامه افزود: البته بايد دست اندركاران دانشگاه و بنياد تلاش كنند تا اين دانشگاه بيش از پيش به خيرين معرفي نموده و اهميت آن را تبيين نمايند.
وي همچنين وعده داد: خيريني كه به ايشان مراجعه نموده و يا بر آنان نفوذ كلام دارند را به سمت فعاليت خيرخواهانه در دانشگاه حضرت معصومه(س) هدايت نمايند.
استاد حوزه علميه قم در پايان كمك به دانشگاه در قالب سهم امام را مجاز دانسته و افزود: افراد در قالب سهم امام مي توانند به اين دانشگاه كمك نمايند.
پايان خبر
94/06/10

کلیه حقوق این سایت متعلق به بنیاد خیرین حامی دانشگاه حضرت معصومه (س) می باشد و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است